Mikä on navigointipalkki ja miten sitä käytetään?

Voit navigoida helposti eri ruutujen ja sovellusten välillä käyttämällä navigointipalkkia ruudun alareunassa. Galaxy S9 ja S9+:n pehmeät painikkeet tarjoavat luonnollisen käyttäjäkokemuksen, sillä voit löytää etsimäsi vain muutamalla painalluksella.

11
Jos haluat piilottaa tai laittaa navigointipalkin näkyviin, katso ohjeet alla.

5

Miten näen kotinäppäimen ja navigointpalkin?
Kotinäppäin ja navigointipalkki voivat ilmaantua esiin käyttämällä tiettyjä sovelluksia tai toimintoja.
Nähdäksesi ne pyyhi ylöspäin näytön alareunasta.
Voit käyttää kotinäppäintä myös ilman, että navigointipalkki ilmestyy painamalla kotinäppäimen aluetta.

Miten piilotan navigointipalkin, kun käytän sovelluksia koko näytön tilassa
Käyttämällä Näytä ja piilota-näppäintä navigointipalkin vasemmalla puolella voit asettaa navigointipalkin piilotetuksi tai sidotuksi näytölle, kun käytät sovelluksia tai toimintoja.
Kotinäytöllä ollessasi navigointipalkki on aina näkyvillä ja Näytä ja piilota-painike ei tule esiin.
Jos haluat katsella tiedostoja tai käyttää sovelluksia koko näytön tilassa, kaksoisklikkaa Näytä ja piilota-painiketta piilottaaksesi navigointipalkin.

5
Jos haluat navigointipalkin taas näkyviin, raahaa ylöspäin näytön alareunasta.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.