Mikä on navigointipalkki ja miten sitä käytetään?

Voit navigoida helposti eri ruutujen ja sovellusten välillä käyttämällä navigointipalkkia ruudun alareunassa. Galaxy S9 ja S9+:n pehmeät painikkeet tarjoavat luonnollisen käyttäjäkokemuksen, sillä voit löytää etsimäsi vain muutamalla painalluksella.

11
Jos haluat piilottaa tai laittaa navigointipalkin näkyviin, katso ohjeet alla.

5

Miten näen kotinäppäimen ja navigointpalkin?
Kotinäppäin ja navigointipalkki voivat ilmaantua esiin käyttämällä tiettyjä sovelluksia tai toimintoja.
Nähdäksesi ne pyyhi ylöspäin näytön alareunasta.
Voit käyttää kotinäppäintä myös ilman, että navigointipalkki ilmestyy painamalla kotinäppäimen aluetta.

Miten piilotan navigointipalkin, kun käytän sovelluksia koko näytön tilassa
Käyttämällä Näytä ja piilota-näppäintä navigointipalkin vasemmalla puolella voit asettaa navigointipalkin piilotetuksi tai sidotuksi näytölle, kun käytät sovelluksia tai toimintoja.
Kotinäytöllä ollessasi navigointipalkki on aina näkyvillä ja Näytä ja piilota-painike ei tule esiin.
Jos haluat katsella tiedostoja tai käyttää sovelluksia koko näytön tilassa, kaksoisklikkaa Näytä ja piilota-painiketta piilottaaksesi navigointipalkin.

5
Jos haluat navigointipalkin taas näkyviin, raahaa ylöspäin näytön alareunasta.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-19.00
Lauantaisin : 10.00-15.00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop