Mikä on Samsung DeX ja kuinka liitän sen puhelimeen?

Samsung DeX:in avulla voit käyttää puhelintasi samalla tavalla kuin tietokonetta yhdistämällä sen ulkoiseen näyttöön. Voit siis hyödyntää helposti laitteesi ominaisuuksia suurella näytöllä.

Samsung DeX

Huomioi: Samsung DeX toimii vain vähintään Android 8.0:aa käyttävien, tuettujen puhelinmallien kanssa.

Mikä on Samsung DeX ja kuinka liitän sen puhelimeen?

Kuinka kytken Samsung DeX:in laitteen kanssa?

Käyttääksesi Samsung DeX:iä tarvitset laturin, HDMI- kaapelin ja monitorin. Voit myös käyttää hiirtä ja näppäimistöä.

1 Yhdistä Samsungin hyväksymä laturi DeX:in latausporttiin (USB Type-C).

Huomioi: Kun yhdistät laturin DeX:in latausporttiin (USB Type-C), muista käyttää USB Type-C kaapelia. Jos käytät MicroUSB- kaapelia, DeX saattaa lopettaa toimintansa tai vahingoittua.

2 Yhdistä HDMI- kaapelin toinen pää DeX:iin ja liitä toinen pää TV:seen tai monitorin HDMI- porttiin.

Huomioi: Käytä DeX:in mukana tulevaa HDMI-johtoa, muutoin se ei välttämättä toimi oikein.

Yhdistä HDMI- kaapelin toinen pää DeX:iin ja liitä toinen pää TV:seen tai monitorin HDMI- porttiin
3 Yhdistä puhelimesi monitoimiliitäntä DeX:in mobiililaiteliitäntään. Varmista, että laitteesi on vaakasuorassa liittimeen nähden, muutoin DeX ja puhelimesi saattavat vaurioitua.
Yhdistä puhelimesi monitoimiliitäntä DeX:in mobiililaiteliitäntään
4 Valitse näyttömuoto jota haluat käyttää. Voit valita Samsung DeX- muodon ja Näytönpeilausmuodon väliltä.
Valitse näyttömuoto jota haluat käyttää

Jos valitset muodoksi Samsung DeX, mobiililaitteen näyttö sammuu ja kuva näkyy työpöytämuodossa television tai monitorin ruudulla.

Jos vaihdat muodoksi Screen mirroring, yhdistetyssä TV:ssä tai monitorissa näkyy täsmälleen sama kuva kuin mobiililaitteessa.

Huomioi: Jos haluat käyttää näppäimistöä tai hiirtä, yhdistä ne DeX:iin joko sen USB-porttien kautta tai käyttämällä Bluetoothia. Huomioi myös, että puhelimesi puheentunnistus ei välttämättä toimi kunnolla, kun laite on kiinnitettynä DeX:iin.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.