Miksi saan sormenjälki virheviestin Galaxy S9-S9+ puhelimessani?

Saatat havaita virheviestin lukitusnäytön alaosassa tai ponnahdusikkunana käyttäessäsi sormenjälkitunnistinta.

Saatat havaita virheviestin lukitusnäytön alaosassa

Tulemme julkaisemaan ohjelmistopäivityksen korjaaksemme tämän ongelman, siksi suosittelemme että tarkistat saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset säännöllisesti FOTAn tai Smart Switch PC- sovelluksen avulla.

Huomaa: Yleisestiottaen pidä aina ohjelmistosi sekä sovellukset päivittettyinä.

Väliaikaisesti saatat haluta disabloida sormenjälkitunnistimen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1 Avaa ”Asetukset” ja näpäytä ”Edistykselliset toiminnot”.
Avaa Asetukset
2 Liuta kytkin ottaaksesi pois päältä ”Sormenjälkitunnistimen elee”.
Liuta kytkin ottaaksesi pois päältä Sormenjälkitunnistimen elee
3 Käynnistä laite uudelleen.
Käynnistä laite uudelleen

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515Yleinen Tuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .
Kodinkoneiden asiantuntijat voivat auttaa Ma-Pe 08:00-18:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop