Miksi sovellusten ilmoitukset eivät näy kun käytän Oreo käyttöjärjestelmää?

Uudessa Oreo käyttöjärjestelmässä ilmoitukset ja merkit ovat yhteydessä toisiinsa. Siksi mikäli sovelluksen ilmoitukset ovat pois päältä, et saa minkäänlaisia ilmoituksia tai varoituksia saapuvista viesteistä.

Jos haluat ilmoituksen saapuvasta viestistä:

1 Avaa asetukset ja valitse ”Sovellukset”.
Avaa asetukset ja valitse Sovellukset
2 Valitse sovellus, josta haluat ilmoituksia.
Valitse sovellus, josta haluat ilmoituksia
3 Napauta ”Ilmoitukset”.
Napauta Ilmoitukset
4 Napauta ”Salli ilmooitukset” ja aktivoi kytkin.
Napauta Salli ilmooitukset

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-19.00
Lauantaisin : 10.00-15.00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop