Miksi sovellusten ilmoitukset eivät näy kun käytän Oreo käyttöjärjestelmää?

Uudessa Oreo käyttöjärjestelmässä ilmoitukset ja merkit ovat yhteydessä toisiinsa. Siksi mikäli sovelluksen ilmoitukset ovat pois päältä, et saa minkäänlaisia ilmoituksia tai varoituksia saapuvista viesteistä.

Jos haluat ilmoituksen saapuvasta viestistä:

1 Avaa asetukset ja valitse ”Sovellukset”.
Avaa asetukset ja valitse Sovellukset
2 Valitse sovellus, josta haluat ilmoituksia.
Valitse sovellus, josta haluat ilmoituksia
3 Napauta ”Ilmoitukset”.
Napauta Ilmoitukset
4 Napauta ”Salli ilmooitukset” ja aktivoi kytkin.
Napauta Salli ilmooitukset

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.