Miksi Note9:n taustakuva näyttää vääristyneeltä asennuksen jälkeen?

Note9:llä käyttämäsi taustakuva saattaa olla vahingoittunut tai vääristynyt.

Kyseessä on väliaikainen häiriö, joka voidaan yleensä korjata asettamalla laitteen taustakuva uudelleen. Tähän mennessä tätä ongelmaa on ilmennyt tapauksissa, joissa taustakuva on palautettu tietyltä Cloud-tililtä.

Voit asettaa Note9:n taustakuvan uudelleen helposti asian korjaamiseksi.

Aseta taustakuva Samsung Theme -toiminnollaNapsauta Laajentaaksesi
1

Avaa Asetukset ja napauta Taustakuvat ja teemat.

Avaa Asetukset ja valitse Taustat ja teemat
2

Valitse haluamasi taustakuva kaikista saatavilla olevista Samsung-teemoista ja napauta Aseta taustakuvaksi.

Valitse Käytä taustakuvana
Aseta taustakuva alkunäytöltäNapsauta Laajentaaksesi
1

Pidä alkunäyttöä painettuna ja valitse Taustakuvat.

Pidä kotinäyttöä painettuna ja valitse Taustat
2

Valitse haluamasi taustakuva kaikista saatavilla olevista Samsung-teemoista ja napauta Aseta taustakuvaksi.

Valitse käytettävissä olevista Samsung-teemoista haluamasi taustakuva
Valitse Käytä taustakuvana
Aseta taustakuva GalleriastaNapsauta Laajentaaksesi
1

Avaa Galleria ja valitse kuva, jonka haluat asettaa taustakuvaksi.

Valitse galleriasta taustakuvana käytettävä kuva
2

Napauta “Lisävaihtoehdot”-kuvaketta ja valitse Aseta taustakuvaksi.

Napauta ”Lisää vaihtoehtoja” -kuvaketta ja valitse Käytä taustakuvana
Aseta taustakuva Google-kansiostaNapsauta Laajentaaksesi
1

Siirry sovellusvalikon Google-kansioon ja napauta Kuvat.

Siirry Google-kansioon sovellusvalikossa ja valitse Valokuvat
2 Valitse kuva, jonka haluat asettaa taustakuvaksi.
Valitse taustakuvana käytettävä kuva
3

Napauta “Lisävaihtoehdot”-kuvaketta ja valitse Käytä.

Napauta ”Lisää vaihtoehtoja” -kuvaketta ja valitse Käytä
4

Napauta Taustakuva.

Valitse Tausta

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.