Mitä asetuksia Galaxy S6 tai S6 Edge -puhelimeni etukameralle löytyy?

Muokataksesi asetuksia, napauta esikatselunäytössä Asetukset- näppäintä. Huomioi: Valittavissa olevat asetukset saattavat vaihdella riippuen kuvatilasta ja mitä kameraa käytetään.

2

Kuvakoko: Suuren tarkkuuden käyttäminen tuottaa tavallista laadukkaampia valokuvia, mutta ne vievät tavallista enemmän tilaa.

Videon koko: Suuren tarkkuuden käyttäminen tuottaa tavallista laadukkaampia videoita, mutta ne vievät tavallista enemmän muistia.

Eleiden hallinta: Aseta laite havaitsemaan kämmenesi, jolloin voit käyttää sit omakuvien ottamiseen.

Tallenna vaakas. käännettynä: Käännä kuva alkuperäisen näkymän peilikuvaksi, kun otat kuvia etukameralla.

Videon vakautus: Ota käyttöön tärinänvaimennus, joka vähentää kameran tärinästä johtuvaa epäterävyyttä tai poistaa sen videon tallennuksen aikana.

Ristikko: Näytä etsimessä apuviivat, jotka helpottavat sommittelua kohteita valittaessa.

Sijaintitunnisteet: Lisää valokuvaan GPS-sijaintitunniste.

Näytä kuvat: Aseta laite näyttämään valokuvat niiden ottamisen jälkeen.

Pikakäynnistys: Aseta laite käynnistämään kamera, kun kotinäppäintä painetaan nopeasti kaksi kertaa.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515Yleinen Tuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

B2B Support

Ma-pe | 08:00–17:00
Suljettu lounaan ajaksi klo. | 12:00-13:00

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Black Fridayn johdosta meillä on nyt hieman pidemmät käsittelyajat kuin normaalisti, mutta käsittelemme asiasi niin pian kuin mahdollista.