Mitä eroa on Galaxy A50 ja A51 -laitteilla?

Kuva Galaxy A50 ja A51 -laitteista

Galaxy A51 -laitteessa on Infinity-O-näyttö ja minimoitu viiste 6,5 tuuman näytön joka tuuman maksimoimiseksi. Ota kaikki hyöty irti A51-laitteen viidestä kamerasta, mukaan lukien uuden Quad Camin sisäänrakennettu  5 MP:n makrokamera.

Alla olevassa taulukossa verrataan A50- ja A51-laitteiden teknisiä tietoja.

Hvad er forskellen mellem Galaxy A50 og A51?

A50

A50

Näyttö*

6,4" FHD+

(1080 x 2400)

Super AMOLED

Infinity-U-näyttö

6,4" FHD+

(1080 x 2400)

Super AMOLED

Infinity-U-näyttö

Takakamera

25 MP (laajakulma) + 8 MP (ultralaajakulma) + 5 MP (syvyys)

48 MP (laajakulma) + 12 MP (ultralaajakulma) + 5 MP (syvyys)
+ 5 MP (makro)

Etukamera

25 MP

32 MP

Suorituskyky

Octa-core

Exynos 9610

(Quad 2,3 GHz + Quad 1,7 GHz)

Octa-core

Exynos 9611

(Quad 2,3 GHz + Quad 1,7 GHz)

Muisti**

RAM: 4/6 GB

ROM: 64/128 GB

microSD-kortti:
Jopa 512 GB

RAM: 4/6 GB

ROM: 64/128 GB

microSD-kortti:
Jopa 512 GB

Akku***

4,000 mAh (tyypillinen)*

15 W pikalataus

4,000 mAh (tyypillinen)

15 W pikalataus

Suojaus

Sormenjälkitunnistus

Sormenjälkitunnistus

Kuulokeliitin

3,5 mm Stereo

3,5 mm Stereo

*Näyttö mitattuna kulmittain täytenä suorakulmiona ottamatta huomioon pyöristettyjä kulmia.

**Muistivaihtoehdot ja microSD-tuki voivat vaihdella maittain.

***Tyypillinen testiarvo kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Vähimmäisnimellisteho on pienempi.