Mitä eroa on Galaxy A50 ja A51 -laitteilla?

Kuva Galaxy A50 ja A51 -laitteista

Galaxy A51 -laitteessa on Infinity-O-näyttö ja minimoitu viiste 6,5 tuuman näytön joka tuuman maksimoimiseksi. Ota kaikki hyöty irti A51-laitteen viidestä kamerasta, mukaan lukien uuden Quad Camin sisäänrakennettu  5 MP:n makrokamera.

Alla olevassa taulukossa verrataan A50- ja A51-laitteiden teknisiä tietoja.

Hvad er forskellen mellem Galaxy A50 og A51?

A50

A51

Näyttö*

6,4" FHD+

(1080 x 2400)

Super AMOLED

Infinity-U-näyttö

6,5" FHD+

(1080 x 2400)

Super AMOLED

Infinity-O-näyttö

Takakamera

25 MP (laajakulma) + 8 MP (ultralaajakulma) + 5 MP (syvyys)

48 MP (laajakulma) + 12 MP (ultralaajakulma) + 5 MP (syvyys)
+ 5 MP (makro)

Etukamera

25 MP

32 MP

Suorituskyky

Octa-core

Exynos 9610

(Quad 2,3 GHz + Quad 1,7 GHz)

Octa-core

Exynos 9611

(Quad 2,3 GHz + Quad 1,7 GHz)

Muisti**

RAM: 4/6 GB

ROM: 64/128 GB

microSD-kortti:
Jopa 512 GB

RAM: 4/6 GB

ROM: 64/128 GB

microSD-kortti:
Jopa 512 GB

Akku***

4,000 mAh (tyypillinen)*

15 W pikalataus

4,000 mAh (tyypillinen)

15 W pikalataus

Suojaus

Sormenjälkitunnistus

Sormenjälkitunnistus

Kuulokeliitin

3,5 mm Stereo

3,5 mm Stereo

*Näyttö mitattuna kulmittain täytenä suorakulmiona ottamatta huomioon pyöristettyjä kulmia.

**Muistivaihtoehdot ja microSD-tuki voivat vaihdella maittain.

***Tyypillinen testiarvo kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Vähimmäisnimellisteho on pienempi.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.