Mitä Samsung Galaxy -älypuhelimen ilmoitusvalon värit tarkoittavat?

LED-merkkivalo sijaitsee laitteen etupuolella vasemmassa yläkulmassa. Se voi palaa eri väreissä, kuten sinisenä, punaisena ja vihreänä.

Nämä värit on tarkoitettu laitteen vakioilmoituksia ja -toimintoja varten.

Sininen

Sykkii: laite on käynnistymässä tai sammumassa.
Vilkkuu: lukematon ilmoitus (vastaamaton puhelu, viesti jne.) tai äänentallennus käynnissä.

Punainen

Palaa: yhdistetty laturiin ja latautuu.
Vilkkuu: yhdistetty laturiin mutta ei lataudu tai alhainen akkuvaraus.

Vihreä

Palaa: yhdistetty laturiin ja ladattu täyteen.
Vilkkuu: ladattu täyteen.

Muut värit

Samsung-laitteesi käyttää edellä mainittuja väri-ilmoituksia, mutta merkkivalo voi vilkkua myös muissa väreissä (kuten valkoisena, liilana tai vaaleanpunaisena), jos olet asentanut kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka hyödyntävät LED-ilmoituksia.

LED-valo vilkkuu esimerkiksi valkoisena Whatsapp-ilmoituksesta ilmoittaakseen.

Jos laitteesi vilkkuu värissä, jota et tunnista ja joka ei kuulu Samsungin ilmoitusväreihin, se voi johtua uudesta lataamastasi sovelluksesta.

Kolmannen osapuolen sovelluksesta riippuen saatat voida poistaa ilmoitukset käytöstä sovelluksen sisällä. Voit myös poistaa tietyt toiminnot ja ilmoitukset käytöstä itse laitteessa.

Noudata alla olevia ohjeita LED-ilmoitusten ottamiseksi käyttöön tai poistamiseksi käytöstä.

Ota huomioon, että näkymät ja vaiheet voivat erota hieman laitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippuen.

1 Valitse "Sovellukset" (Apps).
2 Valitse "Asetukset" (Setting).
3 Kolmas vaihe riippuu laitteestasi. Valitse vaihe, joka vastaa parhaiten oman laitteesi tilaa. Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android KitKat tai Marshmallow, valitse "Näyttö" (Display).

Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android Lollipop, valitse "Ääni" ja "Ilmoitukset" (Sound and Notifications)

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.