Mitä Samsung Galaxy -älypuhelimen ilmoitusvalon värit tarkoittavat?

LED-merkkivalo sijaitsee laitteen etupuolella vasemmassa yläkulmassa. Se voi palaa eri väreissä, kuten sinisenä, punaisena ja vihreänä.

Nämä värit on tarkoitettu laitteen vakioilmoituksia ja -toimintoja varten.

Sininen

Sykkii: laite on käynnistymässä tai sammumassa.
Vilkkuu: lukematon ilmoitus (vastaamaton puhelu, viesti jne.) tai äänentallennus käynnissä.

Punainen

Palaa: yhdistetty laturiin ja latautuu.
Vilkkuu: yhdistetty laturiin mutta ei lataudu tai alhainen akkuvaraus.

Vihreä

Palaa: yhdistetty laturiin ja ladattu täyteen.
Vilkkuu: ladattu täyteen.

Muut värit

Samsung-laitteesi käyttää edellä mainittuja väri-ilmoituksia, mutta merkkivalo voi vilkkua myös muissa väreissä (kuten valkoisena, liilana tai vaaleanpunaisena), jos olet asentanut kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka hyödyntävät LED-ilmoituksia.

LED-valo vilkkuu esimerkiksi valkoisena Whatsapp-ilmoituksesta ilmoittaakseen.

Jos laitteesi vilkkuu värissä, jota et tunnista ja joka ei kuulu Samsungin ilmoitusväreihin, se voi johtua uudesta lataamastasi sovelluksesta.

Kolmannen osapuolen sovelluksesta riippuen saatat voida poistaa ilmoitukset käytöstä sovelluksen sisällä. Voit myös poistaa tietyt toiminnot ja ilmoitukset käytöstä itse laitteessa.

Noudata alla olevia ohjeita LED-ilmoitusten ottamiseksi käyttöön tai poistamiseksi käytöstä.

Ota huomioon, että näkymät ja vaiheet voivat erota hieman laitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippuen.

1 Valitse "Sovellukset" (Apps).
2 Valitse "Asetukset" (Setting).
3 Kolmas vaihe riippuu laitteestasi. Valitse vaihe, joka vastaa parhaiten oman laitteesi tilaa. Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android KitKat tai Marshmallow, valitse "Näyttö" (Display).

Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android Lollipop, valitse "Ääni" ja "Ilmoitukset" (Sound and Notifications)

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Tulemme vastaamaan teidän sähköpostiin kolmen päivän sisällä

Soita

General Support0306227515