Mitä Samsung Galaxy -älypuhelimen ilmoitusvalon värit tarkoittavat?

LED-merkkivalo sijaitsee laitteen etupuolella vasemmassa yläkulmassa. Se voi palaa eri väreissä, kuten sinisenä, punaisena ja vihreänä.

Nämä värit on tarkoitettu laitteen vakioilmoituksia ja -toimintoja varten.

Sininen

Sykkii: laite on käynnistymässä tai sammumassa.
Vilkkuu: lukematon ilmoitus (vastaamaton puhelu, viesti jne.) tai äänentallennus käynnissä.

Punainen

Palaa: yhdistetty laturiin ja latautuu.
Vilkkuu: yhdistetty laturiin mutta ei lataudu tai alhainen akkuvaraus.

Vihreä

Palaa: yhdistetty laturiin ja ladattu täyteen.
Vilkkuu: ladattu täyteen.

Muut värit

Samsung-laitteesi käyttää edellä mainittuja väri-ilmoituksia, mutta merkkivalo voi vilkkua myös muissa väreissä (kuten valkoisena, liilana tai vaaleanpunaisena), jos olet asentanut kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka hyödyntävät LED-ilmoituksia.

LED-valo vilkkuu esimerkiksi valkoisena Whatsapp-ilmoituksesta ilmoittaakseen.

Jos laitteesi vilkkuu värissä, jota et tunnista ja joka ei kuulu Samsungin ilmoitusväreihin, se voi johtua uudesta lataamastasi sovelluksesta.

Kolmannen osapuolen sovelluksesta riippuen saatat voida poistaa ilmoitukset käytöstä sovelluksen sisällä. Voit myös poistaa tietyt toiminnot ja ilmoitukset käytöstä itse laitteessa.

Noudata alla olevia ohjeita LED-ilmoitusten ottamiseksi käyttöön tai poistamiseksi käytöstä.

Ota huomioon, että näkymät ja vaiheet voivat erota hieman laitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippuen.

1 Valitse "Sovellukset" (Apps).
2 Valitse "Asetukset" (Setting).
3 Kolmas vaihe riippuu laitteestasi. Valitse vaihe, joka vastaa parhaiten oman laitteesi tilaa. Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android KitKat tai Marshmallow, valitse "Näyttö" (Display).

Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android Lollipop, valitse "Ääni" ja "Ilmoitukset" (Sound and Notifications)

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.