Miten asetan SIM-tai USIM-kortin laitteeseen?

Miten asetan SIM- tai USIM-kortin laitteeseen?

Yhden SIM-kortin mallit.

Yhden SIM-kortin mallit

Kahden SIM-kortin mallit.

1 Aseta poistotyökalu kelkassa olevaan reikään vapauttaaksesi kelkan (löydät kelkan laitteen alaosasta).
2 Varovaisesti vedä kelkka ulos aukosta.
3 Yhden SIM-kortin mallit: Aseta SIM-tai USIM-kortti kelkkaan niin, että kultainen pinta osoittaa alaspäin.

Kahden SIM-kortin mallit: Aseta SIM-tai USIM-kortit kelkkaan kultainen pinta alaspäin.
Aseta ensisijainen SIM-tai USIM-kortti SIM-kortti kelkkaan 1 ja toinen SIM-tai USIM-kortti kelkkaan 2.

Aseta ensisijainen SIM- tai USIM-kortti SIM-kortti kelkkaan 1 ja toinen SIM- tai USIM-kortti kelkkaan 2

Varmista, että SIM-kortti on oikeassa kelkassa, eikä muistikortille tarkoitetussa paikassa.

Varmista, että SIM-kortti on oikeassa kelkassa

Yhden SIM-kortin mallit.

Yhden SIM-kortin mallit

Kahden SIM-kortin mallit.

4 Varovaisesti paina SIM-tai USIM-kortti kelkkaan kiinni varmistaaksesi, että se pysyy paikallaan.
5 Syötä kelkka takaisin aukkoon.

Syötä kelkka kunnolla aukkoon, jotta laitteeseen ei pääse kosteutta.
Varmista, että kelkka on kuiva ja puhdas laittaessasi sen laitteeseen.
(Kahden SIM-kortin mallit: Joillain alueilla tiedonsiirron nopeus voi olla hitaampi, jos laitteeseen on laitettu kaksi SIM-korttia yhden sijaan.)

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00