Miten estän Galaxy S5:n näytön sammumisen, kun katson sitä?

Akkuvirran säästämiseksi näyttö sammuu automaattisesti tietyn ajan kuluessa, jos puhelinta ei käytetä. Jos otat Älykäs aikakatkaisu -toiminnon käyttöön, näyttö ei sammu automaattisesti, mikäli katselet sitä. Toiminnon ollessa käytössä puhelin käyttää etukameraa havaitakseen, katseletko puhelinta vai et.

Miten estän Galaxy S5:n näytön sammumisen, kun katson sitä

Älykäs aikakatkaisu -toiminnon ottamiseksi käyttöön noudata seuraavia vaiheita:

1 Napsauta "Sovellukset".
2 Valitse "Asetukset".
3 Siirry kohtaan "Näyttö" ja valitse kohdan "Älykäs aikakatkaisu" vieressä oleva valintaruutu.

Toivomme, että tukisivumme palvelisi sinua mahdollisimman hyvin!

Lukemalla nämä ohjeet, kommentoimalla niitä ja antamalla arviosi niiden hyödyllisyydestä voit auttaa meitä tekemään tukisivuistamme paremmat. Kiitos avustasi jo etukäteen!

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.