Miten estän Galaxy S5:n näytön sammumisen, kun katson sitä?

Akkuvirran säästämiseksi näyttö sammuu automaattisesti tietyn ajan kuluessa, jos puhelinta ei käytetä. Jos otat Älykäs aikakatkaisu -toiminnon käyttöön, näyttö ei sammu automaattisesti, mikäli katselet sitä. Toiminnon ollessa käytössä puhelin käyttää etukameraa havaitakseen, katseletko puhelinta vai et.

Miten estän Galaxy S5:n näytön sammumisen, kun katson sitä

Älykäs aikakatkaisu -toiminnon ottamiseksi käyttöön noudata seuraavia vaiheita:

1 Napsauta "Sovellukset".
2 Valitse "Asetukset".
3 Siirry kohtaan "Näyttö" ja valitse kohdan "Älykäs aikakatkaisu" vieressä oleva valintaruutu.

Toivomme, että tukisivumme palvelisi sinua mahdollisimman hyvin!

Lukemalla nämä ohjeet, kommentoimalla niitä ja antamalla arviosi niiden hyödyllisyydestä voit auttaa meitä tekemään tukisivuistamme paremmat. Kiitos avustasi jo etukäteen!

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-19.00
Lauantaisin : 10.00-15.00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop