Miten käytän sovelluksia Galaxy S9-S9+:llani?

Järjestä kotinäyttösi ja löydä lempisovelluksesi nopeammin ja helpommin.

Vaihda Kotinäytön ja Sovellusnäytön välillä
Käyttämättä Sovellus-painiketta voit avata sovellusnäytön pyyhkimällä ylös- tai alaspäin kotinäytöllä. Palataksesi takaisin kotinäytölle pyyhi ylös- tai alaspäin sovellusnäytöllä.

Vaihtoehtoisesti voit näpäyttää Kotinäppäintä tai Takaisin-näppäintä.
h
Sovellusnäppäimen näyttäminen kotinäytöllä
Jos haluat avata sovellusnäytön käyttämällä Sovellusnäppäintä, seuraa näitä ohjeita:
1. Kotinäytöllä ollessasi näpäytä ja pidä pohjassa tyhjää kohtaa tai vie kaksi sormea yhteen saadaksesi näkyville muokkausvaihtoehdo.
2. Näpäytä Alkunäytön asetukset

h
3. Näpäytä ”Sovelluspainiketta”.

h
4. Valitse ”Sovelluspainike ja paina ”Näytä”

h
5. ”Sovelluspainike” tulee näkymään lempisovelluksena Kotinäytön alapuolella.

h

Lisää sovellus kotinäytölle
1. Näpäytä ja pidä sovellusta pohjassa kotinäytöllä.
2. Valitse vaihtoehto ”Lisää sovellus kotinäytölle”
3. Vaihtoehtoisesti raahaa sovellusikoni näytön yläosaan, tai pidä sitä pohjassa 2-3 sekuntia kunnes kotinäyttö ilmestyy taustalle.
4. Laita se kotinäytölle, jolloin sovellus tulee kotinäytölle.

h

Sovelluksen poistaminen kotinäytöltä
1. Näpäytä ja pidä pohjassa sovellusta, jonka haluat poistaa kotinäytöltä.
2. Valitse vaihtoehto ”Poista alkuinäytöltä”

Ryhmittele sovellukset ja luo kansioita

Pitääksesi näytön siistinä ja sellaisena, että sovelluksia on helppo avata, voit ryhmitellä samanalaisia sovelluksia eri kansioihin.

h
1. Kotinäytöllä tai sovellusnäytöllä ollessasi klikkaa ja pidä pohjassa sovellusta ja raahaa se toiseen sovellukseen.
2. Päästä irti sovelluksesta, kun kansionkehykset ilmaantuvat sovellusten ympärille.
Uusi kansio ilmestyy, joka sisältää valitut sovellukset. Paina ”Anna kansion nimi” ja luo kansiolle nimi.

h
3. Lisätäksesi sovelluksia klikkaa ”Lisää sovelluksia” kansiossa. Valitse haluamasi sovellukset ja valitse ”Lisää”. Voit lisätä sovelluksen myös raahaamalla sen kansioon.

h

Sovellusten poistaminen kansiosta: Pidä pohjassa sovellusta ja raahaa se uuteen paikkaan.
Kansion poistaminen: Paina ja pidä pohjassa kansiota ja klikkaa sitten ”Poista”. Ainoastaan kyseinen kansio poistetaan ja siellä olevat sovellukset ilmestyvät kotinäytölle.

h

Sovelluksen asennuksen poistaminen
Poistaaksesi jonkun sovelluksen asennuksen tulee sinun yksinkertaisesti pitää pohjassa sovellusta ja valita ”Poista asennus”.

On olemassa joitain oletussovelluksia, joita ei voi poistaa laitteesta. Nämä voidaan ottaa pois käytöstä klikkaamalla ja pitämällä pohjassa sovellusta ja valitsemalla vaihtoehto “poista käytöstä”.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.