Miten käytän sovelluksia Galaxy S9-S9+:llani?

Järjestä kotinäyttösi ja löydä lempisovelluksesi nopeammin ja helpommin.

Vaihda Kotinäytön ja Sovellusnäytön välillä
Käyttämättä Sovellus-painiketta voit avata sovellusnäytön pyyhkimällä ylös- tai alaspäin kotinäytöllä. Palataksesi takaisin kotinäytölle pyyhi ylös- tai alaspäin sovellusnäytöllä.

Vaihtoehtoisesti voit näpäyttää Kotinäppäintä tai Takaisin-näppäintä.
h
Sovellusnäppäimen näyttäminen kotinäytöllä
Jos haluat avata sovellusnäytön käyttämällä Sovellusnäppäintä, seuraa näitä ohjeita:
1. Kotinäytöllä ollessasi näpäytä ja pidä pohjassa tyhjää kohtaa tai vie kaksi sormea yhteen saadaksesi näkyville muokkausvaihtoehdo.
2. Näpäytä Alkunäytön asetukset

h
3. Näpäytä ”Sovelluspainiketta”.

h
4. Valitse ”Sovelluspainike ja paina ”Näytä”

h
5. ”Sovelluspainike” tulee näkymään lempisovelluksena Kotinäytön alapuolella.

h

Lisää sovellus kotinäytölle
1. Näpäytä ja pidä sovellusta pohjassa kotinäytöllä.
2. Valitse vaihtoehto ”Lisää sovellus kotinäytölle”
3. Vaihtoehtoisesti raahaa sovellusikoni näytön yläosaan, tai pidä sitä pohjassa 2-3 sekuntia kunnes kotinäyttö ilmestyy taustalle.
4. Laita se kotinäytölle, jolloin sovellus tulee kotinäytölle.

h

Sovelluksen poistaminen kotinäytöltä
1. Näpäytä ja pidä pohjassa sovellusta, jonka haluat poistaa kotinäytöltä.
2. Valitse vaihtoehto ”Poista alkuinäytöltä”

Ryhmittele sovellukset ja luo kansioita

Pitääksesi näytön siistinä ja sellaisena, että sovelluksia on helppo avata, voit ryhmitellä samanalaisia sovelluksia eri kansioihin.

h
1. Kotinäytöllä tai sovellusnäytöllä ollessasi klikkaa ja pidä pohjassa sovellusta ja raahaa se toiseen sovellukseen.
2. Päästä irti sovelluksesta, kun kansionkehykset ilmaantuvat sovellusten ympärille.
Uusi kansio ilmestyy, joka sisältää valitut sovellukset. Paina ”Anna kansion nimi” ja luo kansiolle nimi.

h
3. Lisätäksesi sovelluksia klikkaa ”Lisää sovelluksia” kansiossa. Valitse haluamasi sovellukset ja valitse ”Lisää”. Voit lisätä sovelluksen myös raahaamalla sen kansioon.

h

Sovellusten poistaminen kansiosta: Pidä pohjassa sovellusta ja raahaa se uuteen paikkaan.
Kansion poistaminen: Paina ja pidä pohjassa kansiota ja klikkaa sitten ”Poista”. Ainoastaan kyseinen kansio poistetaan ja siellä olevat sovellukset ilmestyvät kotinäytölle.

h

Sovelluksen asennuksen poistaminen
Poistaaksesi jonkun sovelluksen asennuksen tulee sinun yksinkertaisesti pitää pohjassa sovellusta ja valita ”Poista asennus”.

On olemassa joitain oletussovelluksia, joita ei voi poistaa laitteesta. Nämä voidaan ottaa pois käytöstä klikkaamalla ja pitämällä pohjassa sovellusta ja valitsemalla vaihtoehto “poista käytöstä”.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.