Miten lataan Galaxy A8-A8+ 2018:n akun?

Lataa akku, jos laitetta ei ole käytetty pitkään aikaan tai käytät sitä ensimmäisen kerran.
• Käytä ainoastaan Samsungin hyväksymiä akkuja, latureita ja kaapeleita. Muut laturit tai kaapelit voivat aiheuttaa akun räjähtämisen tai laitteen vaurioitumisen.
Laturin kytkeminen ohjeiden vastaisesti voi aiheuttaa vakavia vaurioita laitteeseen. Takuu ei kata väärinkäytöistä aiheutuneita vahinkoja.

1.Yhdistä USB-kaapeli USB-virta-adapteriin ja yhdistä USB-kaapeli laitteen yleisliittimeen.

2. Yhdistä USB-virta-adapteri pistorasiaan.

5

5

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-19.00
Lauantaisin : 10.00-15.00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop