Miten lataan Galaxy A8-A8+ 2018:n akun?

Lataa akku, jos laitetta ei ole käytetty pitkään aikaan tai käytät sitä ensimmäisen kerran.
• Käytä ainoastaan Samsungin hyväksymiä akkuja, latureita ja kaapeleita. Muut laturit tai kaapelit voivat aiheuttaa akun räjähtämisen tai laitteen vaurioitumisen.
Laturin kytkeminen ohjeiden vastaisesti voi aiheuttaa vakavia vaurioita laitteeseen. Takuu ei kata väärinkäytöistä aiheutuneita vahinkoja.

1.Yhdistä USB-kaapeli USB-virta-adapteriin ja yhdistä USB-kaapeli laitteen yleisliittimeen.

2. Yhdistä USB-virta-adapteri pistorasiaan.

5

5

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.