Miten palautan laitteeseen tehdasasetukset?

Jos laite on operaation jälkeen vieläkin jumissa, on muutama eri keino, miten voit yrittää ratkaista ongelman:
Käytä Galaxy A8/A8+ 2018:n Laitteen ylläpito-valikkoa laitteen optimointia helpottamaan ja tutkimaan haittaohjelmilta. Haittaohjelmasovellusta ei välttämättä ole saatavilla alueesta tai operaattorista riippuen.
Luo tallennustilaa.
Tarkista, onko ohjelmistopäivityksiä tarjolla.
Tarkista laitteesi vikasietotilassa.
Tee laitteeseen tehdasasetusten palautus. Sitä ennen muista kuitenkin tehdä varmuuskopio kaikista laitteen tärkeistä tiedoista.

Jos viat jatkuvat, ota yhteyttä Samsungin valtuuttamiin huoltoihin.

3

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00