Miten säädän Galaxy S9-S9+:n näytön kirkkautta ja väriä?

Galaxy S9 ja S9+:n mukautuva näyttö optimoi automaattisesti väriskaalan, saturaation ja terävyyden. Jos et pidä oletusasetuksesta, voit säätää näytön väritasapainoa helposti.
Säätääksesi värien tasapainoa:

Huomaa: Väritasapainoa voidaan säätää vain, jos Mukautuva näyttö-moodi on aktivoitu.

1 Avaa ”Asetukset”.
2 Klikkaa ”Näyttö”.
3 Näpäytä ”Näyttötila”.
Avaa Asetukset

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.