Miten siirrät tietoa Wi-Fi:n kautta käyttämällä Smart Switchia?

Smart Switch on yksinkertaisin tapa siirtää kaikki tietosi uuteen Galaxy-älypuhelimeesi. Pidä yhteystiedot, valokuvat, musiikki ja paljon muuta. Katso tästä videosta, miten voit käyttää Smart Switch -sovellusta tiedon siirtämiseen vanhasta laitteesta Samsung S7: ään Wi-Fi: n kautta.

Miten siirrät tietoa Wi-Fi:n kautta käyttämällä Smart Switchia?  Miten siirrät tietoa Wi-Fi:n kautta käyttämällä Smart Switchia?