Näyttökuvien virheiden ratkaiseminen Android 13 -käyttöjärjestelmän laitteissa

Näyttökuvan tallennustoiminnolla voit ottaa kuvan puhelimen näytöstä nopeasti ja helposti. Se ei ole sovellus vaan puhelimen toiminto. Jos sinulla on ongelmia, kuten laitteen sovelluksen häiriö, ottaessasi näyttökuvan Galaxy-laitteella, jossa on Android 13 -käyttöjärjestelmä, toimi seuraavasti.

Kuva näyttökuvan ottamisesta Galaxy-laitteella.

Huomaathan: Varmista, että laitteessasi on ladattuna ja asennettuna uusin ohjelmistoversio.

Näytön tallennuksen ottaminen käyttöön

Näytön tallennus on otettava käyttöön, jotta voit ottaa näyttökuvan.

Kuva asetuskuvakkeesta korostettuna aloitusnäytössä. Kuva asetuskuvakkeesta korostettuna aloitusnäytössä.

Vaihe 1. Avaa "Asetukset"-valikko.

Kuva Sovellukset-vaihtoehdosta Asetukset-valikossa. Kuva Sovellukset-vaihtoehdosta Asetukset-valikossa.

Vaihe 2. Valitse Sovellukset.

Kuva lisävaihtoehtojen kuvakkeesta korostettuna Asetukset-valikossa. Kuva lisävaihtoehtojen kuvakkeesta korostettuna Asetukset-valikossa.

Vaihe 3. Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta.

Kuva Erikoiskäyttö-vaihtoehdosta korostettuna. Kuva Erikoiskäyttö-vaihtoehdosta korostettuna.

Vaihe 4. Valitse "Erikoiskäyttö".

Kuva Oikeus käyttää kaikkia tiedostoja -vaihtoehdosta Erikoiskäyttö-valikossa. Kuva Oikeus käyttää kaikkia tiedostoja -vaihtoehdosta Erikoiskäyttö-valikossa.

Vaihe5. Tarkista sovellukset ja niiden luvat valitsemalla "Oikeus käyttää kaikkia tiedostoja".

Kuva Samsung Capture -vaihtoehdosta korostettuna. Kuva Samsung Capture -vaihtoehdosta korostettuna.

Vaihe 6. Etsi luettelosta Samsung Capture ja ota se käyttöön, jos se ei ole sallittuna. Jos käyttö on jo sallittu, sammuta ja käynnistä laite ja yritä uudelleen ottaa näyttökuva.

Tarkista puhelimen fyysinen kunto

Jos jokin painike ei toimi oikein, se on lukittunut tai ei liiku tai jos painikkeet eivät painu samalla tavalla ja samanaikaisesti, näytön tallennus ei toimi.

• Tarkista Galaxy-laitteesi painikkeiden fyysinen kunto.

• Puhelimen suojukset voivat estää tai rajoittaa painikkeiden toimintaa. Poista puhelimen suojus ja varmista, ettei se estä painikkeiden käyttöä.

Tarkista, että laitteessasi on riittävästi sisäistä muistia

Jos Galaxy-laitteessasi ei ole riittävästi sisäistä muistia, et voi ottaa näyttökuvaa. Tarkista laitteen muisti, koska sinun on ehkä tehtävä muistin tilan tarkistus.

Kuva asetuskuvakkeesta korostettuna aloitusnäytössä. Kuva asetuskuvakkeesta korostettuna aloitusnäytössä.

Vaihe 1. Avaa "Asetukset"-valikko.

Kuva Akku ja laitteen ylläpito -vaihtoehdosta Asetukset-valikossa. Kuva Akku ja laitteen ylläpito -vaihtoehdosta Asetukset-valikossa.

Vaihe 2. Valitse "Akku ja laitteen ylläpito".

Kuva Muisti-vaihtoehdosta Laitteen ylläpito -valikossa. Kuva Muisti-vaihtoehdosta Laitteen ylläpito -valikossa.

Vaihe 3. Valitse "Muisti".

Kuva "Tyhjennä nyt" painikkeesta korostettuna. Kuva "Tyhjennä nyt" painikkeesta korostettuna.

Vaihe 4. Valitse "Tyhjennä nyt", jos toiminto on käytettävissä.