Numeron piilottaminen soittaessa

Voit piilottaa puhelinnumerosi soittamissasi puheluissa. Se tarkoittaa, että henkilö, jolle soitat, ei näe puhelinnumeroasi tai nimeäsi laitteellaan.

Huomaathan, että puhelinnumeroasi EI piiloteta tekstiviesteissä.

Ota huomioon myös, että monissa puhelimissa voi estää puhelut tuntemattomista numeroista. Jos henkilö, jolle soitat, on ottanut käyttöön "tuntemattomien puheluiden eston", et voi soittaa hänelle.

Huomaa: Kaikki operaattorit ja maat eivät salli numeron piilottamista. Jos olet noudattanut ohjeita ja numerosi on silti näkyvissä, ota yhteyttä operaattoriisi ja selvitä, tukeeko se tätä toimintoa.

1 Paina "Puhelin".
Napauta Puhelin
2

Tämä vaihe saattaa näyttää erilaiselta puhelimesta riippuen. Jos laitteesi on uudempaa mallia, paina lisää (kolme pistettä) oikeassa yläkulmassa. Jos laitteesi on vanhempaa mallia, paina valikko-painiketta laitteen vasemmassa alakulmassa.

Valitse lisää vaihtoehtoja
3 Paina "Asetukset" tai "Puheluasetukset".
4 Tämä vaihe saattaa näyttää erilaiselta puhelimesta riippuen. Jos sinulta kysytään, haluatko valita "Puhelut" vai "Yhteystiedot", valitse "Puhelut". Jos tätä ei kysytä, siirry vaiheeseen 5.
5 Paina "Lisää asetuksia" (joudut ehkä vierittämään alas).
Lisää asetuksia
6 Valitse "Soittajan tunnus", " Näytä soit. tunnus" tai " Näytä oma soit. tunnus". (saattaa vaihdella laitteittain).
Näytä oma soittajan tunnus
7 Valitse "Piilota numero".

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-19.00
Lauantaisin : 10.00-15.00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop