Puheluiden hallinta, kun yhdistettynä on useita Bluetooth-laitteita

Galaxy-puhelimesi voi olla liitettynä useiden laitteiden pariksi samanaikaisesti. Voit valita, mikä yhdistetyistä laitteistasi on ensisijainen muihin nähden ja vaihtaa pariksi liitettyjen laitteiden välillä ja käyttää niitä tiettyihin tehtäviin. Lue alta lisää, miten voit hallita useiden puhelimeesi Bluetooth-yhteydellä liitettyjen laitteiden saapuvia puheluita, ääntä ja muita toimintoja.

Kuva Galaxy Watch-kellosta, S22-älypuhelimesta ja Galaxy Buds-korvanapeista.

Kun puhelimeesi liitetään useita laitteita Bluetooth-yhteydellä, viimeisin liitetty laite on oletuslaite puheluihin vastaamiseen.

Voit kuitenkin vaihtaa yhdistettyjen laitteidesi, kuten kuulokkeiden, Galaxy Watch -kellon ja muiden laitteiden, välillä puhelun aikana.

Älypuhelimen puhelunäyttö ja Bluetooth-kuvake korostettuna. Älypuhelimen puhelunäyttö ja Bluetooth-kuvake korostettuna.

Napauta puhelun aikana Bluetooth-kuvaketta.

Kuva älypuhelimen puhelunäytöstä Bluetooth-kuvake poistettuna käytöstä. Kuva älypuhelimen puhelunäytöstä Bluetooth-kuvake poistettuna käytöstä.

Bluetooth on nyt pois käytöstä, ja puhelun ääni kuuluu puhelimesta.

Huomaathan: Bluetooth-toiminto otetaan takaisin käyttöön, kun puhelu päättyy.

Kuva älypuhelimen puhelunäytöstä nuoli Bluetooth-kuvakkeen alapuolella korostettuna. Kuva älypuhelimen puhelunäytöstä nuoli Bluetooth-kuvakkeen alapuolella korostettuna.

Vaihe 1. Napauta nuolta oikealle Bluetooth-kuvakkeen alapuolella.

Kuva älypuhelimen "Valitse Bluetooth-laite"-ponnahdusvalikosta "Galaxy Buds2"-vaihtoehto korostettuna. Kuva älypuhelimen "Valitse Bluetooth-laite"-ponnahdusvalikosta "Galaxy Buds2"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 2. Valitse laite, johon haluat vaihtaa.

Jos puhelimesi on liitetty useiden Bluetooth-laitteiden pariksi, voit vastaanottaa puheluita myös näillä laitteilla puhelimen lisäksi.

1 Autossa:
Esimerkki saapuvaan puheluun vastaamisesta autossa vastauspainike korostettuna.

Paina vastauspainiketta.

2 Bluetooth-kuulokkeilla:
Esimerkki korvassa olevasta kuulokkeesta ja toimintopainikkeen painamisesta kahdesti sormella.

Paina kahdesti kuulokkeiden toimintopainiketta.

3 Galaxy-puhelimella:
Kuva saapuvasta puhelusta S22-älypuhelimessa ja paina ja pyyhkäise oikealle-ele vastauspainikkeessa.

Paina vastauspainiketta ja pyyhkäise oikealle

4 Galaxy Watch-kellolla:
Kuva saapuvasta puhelusta Galaxy Watch-kellossa ja paina ja pyyhkäise ylös-ele vastauspainikkeessa.

Paina vastauspainiketta ja pyyhkäise ylös.