Tietoja asiakkaille akun turvallisesta käytöstä

Jos mobiililaitteesi akku vahingoittuu, esimerkiksi jos se saa kolhuja tai vaurioituu muulla näkyvällä tavalla, suosittelemme akun käytön lopettamista ja vaihtamista toiseen Samsung-akkuun. Vaurioituneen akun käyttäminen voi vaikuttaa akun suorituskykyyn. Tietyissä tapauksissa akun vauriot voivat olla niin suuria, että se voi ylikuumeta ja pahimmassa tapauksessa jopa syttyä palamaan tai räjähtää.

Akku voi esimerkiksi vaurioitua, jos se altistuu liian korkeille lämpötiloille tai ulkoiselle paineelle (esim. eläimen purema), tai jos se tippuu.

Puhelimen on saatava riittävästi ilmaa, eikä sitä saa peittää kankaiden kaltaisilla materiaaleilla.

Suosittelemme käyttämättä olevien akkujen säilyttämistä kovassa kotelossa.

Käytä ainoastaan aitoja Samsung-akkuja tai akkuja, jotka on valmistettu erityisesti Samsungin tuotteita varten. Yhteensopimattomien akkujen, johtojen ja latureiden käyttäminen voi aiheuttaa riskejä sekä vaurioittaa tuotetta tai muita esineitä.

Varmistaaksesi, että akkusi ei ole väärennös, suosittelemme Samsungin logolla varustetun akun ostamista virallisesta myyntipisteestä.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.