Voiko lukituksen avata valokuvalla, kun Note8:issa käytetään kasvojentunnistusta?

Kun käytät kasvojentunnistusta laitteen avaamiseen, sinulta näyttävä ihminen tai kuva voi avata puhelimen
lukituksen. Poikkeuksellisissa tilanteissa tunnistin voi virheellisesti pitää väärennettyä kuvaa elävinä kasvoina,
minkä vuoksi Note8:n päätöksentekologiikkaa on jo parannettu huijausyritysten estämiseksi.
Huijausyrityksiin vastaaminen on kuitenkin teknisesti haastavaa, sillä lukituksen avaamiseen käytetään vain yhtä kameran ottamaa kuvaa.
Näin tapahtuu esimerkiksi korkeatarkkuuksisten kuvien kohdalla. Sen vuoksi emme suosittele kasvojentunnistuksen käyttöä sovelluksisa, joissa turvallisuus
on ensisijaisen tärkeää. Kasvojentunnistus on turvattomampi lukitsemistapa kuin kuvio, PIN-koodi tai salasana, joten suosittelemme iiristunnistuksen,
sormenjälkitunnistuksen, kuvion, PIN-koodin tai salasanan käyttöä laitteen lukitsemiseen.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop

Ma-pe : 7:00 – 21:00
La 08:00 – 17:00
Su 08:00 – 17:00