46" Yritysnäyttö ulkokäyttöön OH46D

OH46D

Tekniset Tiedot

46" Yritysnäyttö ulkokäyttöön OH46D (OH46D)

Näyttö
  • Koko 46"
  • Paneelityyppi S-VA
  • Tarkkuus 1920 x 1080 (16:9)
  • Aktiivinen näytön koko (HxV) 1018,08 (H) x 572,67 (V)
  • Valovoima (Tyyp) 3000 cd/m²
  • Kontrastisuhde 5000:1
  • Katselukulma (HxV) 178:178
  • Vasteaika 6 ms
  • Näytön väri 8-bit - 16,7 M
  • Väriavaruus 72%
  • H-skannaustiheys 30 ~ 81 kHZ
  • Pikselitiheys (mm) 148,5 Mhz
  • Virkistystaajuus 48 ~ 75 Hz
  • Dynaaminen kontrastisuhde 100 000:1
Liitettävyys
  • Äänilähtö Stereo Mini Jack
  • Video In HDMI1, HDMI2, HDBaseT (LAN yhteinen)
Design
  • Jalustatyyppi Vakiokotelo (Lisävarusteet)
Virta
  • Virtalähde AC 100 – 240 V ~ (+ / - 10%), 50 / 60 Hz
  • Virrankulutus (Pois päältä) Alle 0,3 W
  • Virrankulutus (Päällä) Max: 600 W, Typical: 193 W, BTU (Max): 2047,7 W
  • Virrankulutus (Valmiustila) Alle 0,3 W
Mitat
  • Laitteen mitat (LxKxS) 1069 x 623,6 x 90,3 mm (41,8) (Set), 623,5 x 564,9 x 90 mm (Power Box)
  • Pakkauksen mitat (LxKxS) 1174 x 727 x 305 mm
Paino
  • Laitteen paino 39,5 kg (Set), 8,6 kg (Power Box)
  • Pakkauksen paino 54,4 kg
Mekaaniset tiedot
  • Reunan leveys 24,9 mm
Käyttöolosuhteet
  • Lämpötila -30 °C ~ 50 °C
  • Kosteus 10 ~ 80%
Yleistä
  • Lisätiedot IP56-sertifioitu kotelo ulkokäytössä, suojalasi (kestää graffitia, vähentää infrapunasäteilyä), näkyy polarisoiduilla aurinkolaseilla mistä tahansa suunnasta, HD Base T etäasennuksiin, tuki pystysuuntaiselle asennukselle, painikelukitus, lamppuvirheilmaisin, automaattinen kirkkaussäätö ja vallitsevan valon anturi, Anti Image Retention, lämpötila-anturi, näytön kääntötoiminto, MagicInfo S, Smart Scheduling, RJ45 MDC, PIP / PBP, automaattinen kuvalähteen vaihto ja palautus
Valinnaiset ominaisuudet
  • Protection Glass Kyllä
Sisäinen soitin (MagicInfo)
  • MagicInfo Support Kyllä
Ympäristöystävällisyys
  • Energiatehokkuusluokka (paras A+++, huonoin E) D
Varusteet
  • Included Pika-asennusopas, vaatimustenmukaisuusopas, takuukortti, kaukosäädin, akut, BLU-virtajohto, päävirtajohto

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.