850 EVO M.2 SATA III SSD

MZ-N5E120

Tekniset Tiedot

850 EVO M.2 SATA III SSD (MZ-N5E120)

Yleistä
  • Sovellukset Client PCs
  • Kapasiteetti 120 GB (1 GB = 1 Billionbyte by IDEMA) * Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)
  • Muotoilu M.2
  • Käyttöliittymä SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface
  • Mitat (L x K x S, mm) Max 80,15 x Max 22,15 x Max 2,38
  • Paino Max 6,5 g
  • Storage Memory Samsung 32 layer 3D V-NAND
  • Controller Samsung MGX Controller
  • Cache Memory Samsung 512 MB Low Power DDR3 SDRAM
Erikoistoiminnot
  • TRIM Support TRIM Supported
  • S.M.A.R.T Support S.M.A.R.T Supported
  • GC (Garbage Collection) Auto Garbage Collection Algorithm
  • Encryption Support AES 256 bit Encryption (Class 0), TCG / Opal, IEEE1667 (Encrypted drive)
  • WWN Support World Wide Name supported
  • Device Sleep Mode Support Kyllä
Suorituskyky
  • Sequential Read Up to 540 MB/sec Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Sequential Write Up to 500 MB/sec Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD32) Up to 97 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD32) Up to 89 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Read (4KB, QD1) Up to 10 000 IOPS Random Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
  • Random Write (4KB, QD1) Up to 40 000 IOPS Random Write * Performance may vary based on system hardware & configuration
Ympäristö
  • Average Power Consumption (system level) *Average: 2,3 Watts *Maximum: 3,3 Watts (Burst mode) *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Power consumption (Idle) Max. 50 mWatts * Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration
  • Allowable Voltage 3,3 V ± 5% Allowable voltage
  • Reliability (MTBF) 1,5 Million Hours Reliability (MTBF)
  • Toimintaympäristön lämpötila 0 - 70 °C Operating Temperature
  • Shock 1500 G & 0,5 ms (Half sine)
Käyttöjärjestelmä
  • Management SW Magician Software for SSD management
Takuu
5 Years Limited Warranty or 75 TBW Limited Warranty

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.