Samsung Flow

Matkapuhelimien TUKI

Samsung Flow

Kätevä keino yhdistää Galaxy TabProS (PC) ja Galaxy-älypuhelin saumattomasti upean käyttökokemuksen saamiseksi

Voit poistaa PC:n lukituksen helposti napauttamalla lukitsematonta Galaxy-älypuhelinta ja lukemalla sormenjälkesi. Voit ottaa mobiilitukiasemasi helposti käyttöön, jolloin PC:n yhteys säilyy, ja voit tarkistaa puhelimesi ilmoitukset ja vastata niihin suoraan.

Kätevä keino yhdistää Galaxy TabProS (PC) ja Galaxy-älypuhelin saumattomasti upean käyttökokemuksen saamiseksi, kuva

Samsung Flow Prosessi

Lataa nyt Samsung Flow!
  • Samsung Flow –sovellusohjaimen lataus Galaxy TabPro S -laitteeseen
    Samsung Flow -sovellusohjaimen lataus Galaxy TabPro S -laitteeseen, kuva
    • Jos olet poistanut Samsung Flow -sovelluksen Galaxy TabPro S -laitteesta tai alustanut PC:n, voit asentaa sovelluksen uudelleen Windows Storesta.
    •  Samsungin järjestelmäagentti on esiasennettu laitteeseen, mutta se voidaan asentaa uudelleen tarvittaessa Samsung Päivitys -sivulta.
  • Samsung Flow -mobiilisovelluksen lataus

Voit ladata mobiilisovelluksen helposti koskettamalla puhelimesi taustalla TabProS-näppäimistön kosketuslevyä.

Samsung Flow -mobiilisovelluksen kuva

Samsung Flow Edut

Nauti saumattomasta käyttökokemuksesta Galaxy-älypuhelimen ja TabPro S:n (PC) välillä Samsung Flow -sovelluksen avulla.
  • Vahvista PC:hen sisäänkirjautuminen Galaxy-älypuhelimen sormenjälkianturilla

Nopea ja turvallinen sisäänkirjautuminen Galaxy TabPro S -laitteeseen (PC) käyttämällä Galaxy-älypuhelimen sormenjälkianturia.

Turvallinen PC:hen sisäänkirjautuminen Galaxy-älypuhelimen sormenjälkianturilla

* NFC-toiminnon tulee olla päällä kummassakin laitteessa Samsung Flow -sovelluksen käyttämiseksi.
    * Sormenjäljen käyttäminen todentamiseen vaatii laitteiden olevan Bluetooth-laitepari ja vähintään yhden sormenjäljen rekisteröimisen älypuhelimeesi.

• Mobiilitukiaseman helppo käyttöönotto

Kun Wi-Fi-yhteys katkeaa, voit ottaa käyttöön mobiilitukiaseman yhdellä napsautuksella, jolloin PC-laitteesi yhteys säilyy.

Mobiilitukiaseman helppo käyttöönotto, kuva
  • Synkronoi ilmoitukset Galaxy-älypuhelimen ja TabPro S:n välillä

Voit tarkistaa älypuhelimen ilmoitukset TabPro S -laitteesta (PC) ja vastata viesteihin suoraan.

Synkronoi ilmoitukset Galaxy-älypuhelimen ja TabPro S:n välillä, kuva

* Suora vastaus ei ehkä ole käytössä joissakin pikaviestisovelluksissa.

• Jaa sisältöä haluamallasi tavalla

Tällä ominaisuudella voi siirtää sisältöä ja toimintoja erilaisiin laitteisiin.

Kuva, jossa esitetään sisällön ja toimintojen siirtoa erilaiseen laitteeseen.
 Samsung Flow -järjestelmävaatimukset

Samsung Flow -järjestelmävaatimukset

Galaxy Tablet (PC)

Galaxy Tablet (PC)

OS

Windows 10 Home / Windows 10 Pro

Minimum RAM

4 GB RAM

Suojausominaisuus

TPM (Trusted Platform Module)

Tuetut mallit

Galaxy TabPro S

Langaton yhteys

Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.1

Galaxy-älypuhelin

Galaxy Smartphone

Käyttöjärjestelmä

Android Marshmallow OS (6.0) tai uudempi

Laitteistovaatimukset

Kosketustyyppinen sormenjälkianturi

Tuetut mallit

Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note5, Galaxy A7 2016, Galaxy A5 2016

Langaton yhteys

Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1

Palvelut ja ominaisuudet voivat vaihdella laitteen ja maan mukaan.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.