Samsung Flow

Matkapuhelimien TUKI

Samsung Flow

Kätevä keino yhdistää Galaxy TabProS (PC) ja Galaxy-älypuhelin saumattomasti upean käyttökokemuksen saamiseksi

Voit poistaa PC:n lukituksen helposti napauttamalla lukitsematonta Galaxy-älypuhelinta ja lukemalla sormenjälkesi. Voit ottaa mobiilitukiasemasi helposti käyttöön, jolloin PC:n yhteys säilyy, ja voit tarkistaa puhelimesi ilmoitukset ja vastata niihin suoraan.

Kätevä keino yhdistää Galaxy TabProS (PC) ja Galaxy-älypuhelin saumattomasti upean käyttökokemuksen saamiseksi, kuva

Samsung Flow Prosessi

Lataa nyt Samsung Flow!
  • Samsung Flow –sovellusohjaimen lataus Galaxy TabPro S -laitteeseen
    Samsung Flow -sovellusohjaimen lataus Galaxy TabPro S -laitteeseen, kuva
    • Jos olet poistanut Samsung Flow -sovelluksen Galaxy TabPro S -laitteesta tai alustanut PC:n, voit asentaa sovelluksen uudelleen Windows Storesta.
    •  Samsungin järjestelmäagentti on esiasennettu laitteeseen, mutta se voidaan asentaa uudelleen tarvittaessa Samsung Päivitys -sivulta.
  • Samsung Flow -mobiilisovelluksen lataus

Voit ladata mobiilisovelluksen helposti koskettamalla puhelimesi taustalla TabProS-näppäimistön kosketuslevyä.

Samsung Flow -mobiilisovelluksen kuva

Samsung Flow Edut

Nauti saumattomasta käyttökokemuksesta Galaxy-älypuhelimen ja TabPro S:n (PC) välillä Samsung Flow -sovelluksen avulla.
  • Vahvista PC:hen sisäänkirjautuminen Galaxy-älypuhelimen sormenjälkianturilla

Nopea ja turvallinen sisäänkirjautuminen Galaxy TabPro S -laitteeseen (PC) käyttämällä Galaxy-älypuhelimen sormenjälkianturia.

Turvallinen PC:hen sisäänkirjautuminen Galaxy-älypuhelimen sormenjälkianturilla

* NFC-toiminnon tulee olla päällä kummassakin laitteessa Samsung Flow -sovelluksen käyttämiseksi.
    * Sormenjäljen käyttäminen todentamiseen vaatii laitteiden olevan Bluetooth-laitepari ja vähintään yhden sormenjäljen rekisteröimisen älypuhelimeesi.

• Mobiilitukiaseman helppo käyttöönotto

Kun Wi-Fi-yhteys katkeaa, voit ottaa käyttöön mobiilitukiaseman yhdellä napsautuksella, jolloin PC-laitteesi yhteys säilyy.

Mobiilitukiaseman helppo käyttöönotto, kuva
  • Synkronoi ilmoitukset Galaxy-älypuhelimen ja TabPro S:n välillä

Voit tarkistaa älypuhelimen ilmoitukset TabPro S -laitteesta (PC) ja vastata viesteihin suoraan.

Synkronoi ilmoitukset Galaxy-älypuhelimen ja TabPro S:n välillä, kuva

* Suora vastaus ei ehkä ole käytössä joissakin pikaviestisovelluksissa.

• Jaa sisältöä haluamallasi tavalla

Tällä ominaisuudella voi siirtää sisältöä ja toimintoja erilaisiin laitteisiin.

Kuva, jossa esitetään sisällön ja toimintojen siirtoa erilaiseen laitteeseen.
 Samsung Flow -järjestelmävaatimukset

Samsung Flow -järjestelmävaatimukset

Galaxy Tablet (PC)

Galaxy Tablet (PC)

OS

Windows 10 Home / Windows 10 Pro

Minimum RAM

4 GB RAM

Suojausominaisuus

TPM (Trusted Platform Module)

Tuetut mallit

Galaxy TabPro S

Langaton yhteys

Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.1

Galaxy-älypuhelin

Galaxy Smartphone

Käyttöjärjestelmä

Android Marshmallow OS (6.0) tai uudempi

Laitteistovaatimukset

Kosketustyyppinen sormenjälkianturi

Tuetut mallit

Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note5, Galaxy A7 2016, Galaxy A5 2016

Langaton yhteys

Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1

Palvelut ja ominaisuudet voivat vaihdella laitteen ja maan mukaan.

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS