Samsung TV:n rekisteröinti

Onko sinulla uusi Samsung Smart TV? Muista rekisteröidä TV niin saat käyttöösi enemmän asiakkaillemme tarkoitettuja palveluita. Seuraavassa kerromme tuotteen rekisteröimisen hyödyt ja annamme rekisteröintiohjeen. Voit rekisteröidä TV:n kahdella tavalla: Suoraan TV:stä tai Samsung Members -sovelluksen kautta.

TV:n rekisteröinnin hyödyt

Tuotteiden rekisteröinti mahdollistaa nopean pääsyn tukeen ja kaikkiin rekisteröityjen tuotteiden palveluihin yhden tilin kautta. Tilisi tarjoaa seuraavat lisähyödyt:

• Tuotteen tiedot ovat välittömästi saatavilla Samsungin asiakaspalvelusta, jolloin asiakirjat löytyvät helposti ja kyselyt voidaan käsitellä nopeammin.
  • Voit ladata uusimmat käyttöohjeet, usein kysytyt kysymykset ja ohjeet.
  • Löydät verkosta tarvitsemasi ratkaisut luomalla palvelupyynnön itse.
  • Voit seurata palvelun tilaa verkossa.

2020 tuoterekisteröinti suoraan TV:ssä

TV:n rekisteröimisen jälkeen sinun ei tarvitse tarkistaa ja kertoa sen sarjanumeroa joka kerta. Vuoden 2020 TV-malleissa on uusi kätevä rekisteröintiominaisuus, joka mahdollistaa rekisteröimisen suoraan TV:ssä. Saatat tarvita TV:n sarjanumeron, kun kysyt kysymyksiä TV:stä tai pyydä asiakaspalvelua. Rekisteröi TV alla kuvattujen vaiheiden mukaisesti.

Vaihe 1. Paina kaukosäätimen Home (Koti) -valikkoa ja valitse sitten Samsung-tili.

Samsung-tilin valikko

Vaihe 2. Kirjaudu Samsung-tilille. Voit käyttää samaa Samsung-tiliä, jonka olet rekisteröinyt mobiililaitteeseesi.

Samsung-tilille kirjautuminen

Huomautus: Jos sinulla ei ole Samsung-tiliä, sinun täytyy luoda tili, jotta voit jatkaa tuotteen rekisteröintiä.

Vaihe 3. Valitse TV:n rekisteröinti kohdasta Oma tili.

TV:n rekisteröinti

Vaihe 4. Valitse Hyväksymis- ja rekisteröinti-painike, kun olet lukenut sopimuksen TV:n ruudulta.

TV:n rekisteröinti

Vaihe 5. Kun rekisteröinti on valmis, sulje painamalla Enter.

TV:n rekisteröinti

Huomautus: Laitteen kuvakaappaukset ja valikko ovat vain englanninkielisiä esimerkkejä, mutta ne ovat saatavilla myös omalla kielelläsi.

Rekisteröi tuote Samsung Members -sovelluksen kautta

Asenna Samsung Members -sovellus ja rekisteröi Samsung-tuotteet kirjautumalla Samsung-tilillesi. Rekisteröi tuotteesi alla kuvattujen vaiheiden mukaisesti.

Vaihe 1. Käynnistä Samsung Members -sovellus ja napauta näytön alareunasta Pyydä apua.
Vaihe 2. Napauta Rekisteröi.

Rekisteröinti Samsung Members -sovelluksen kautta

Vaihe 3. Valitse rekisteröintitapa: Skannaa QR-koodi, Tarkista Wi-Fi-verkko tai Käytä viivakoodia.

Rekisteröi tuote skannaamalla

• Skannaa QR-koodi: skannaa QR-koodi tuotteesta, valitse tuotteen tyyppi ja syötä tai skannaa mallinumero.
  • Tarkista Wi-Fi-verkko: skannaa Wi-Fi, napauta tuotetta, jonka haluat rekisteröidä ja valitse sitten tuotteen tyyppi.
  • Käytä viivakoodia: valitse tuotteen tyyppi, skannaa viivakoodi tai anna manuaalisesti tuotteen malli/sarjanumero.

Huomautus: QR-koodi, viivakoodi, mallin numero ja sarjanumero ovat tarrassa, joka on yleensä tuotteen tai pakkauksen sivussa tai takana. Voit tarkistaa QR-koodin, mallin numeron ja sarjanumeron myös kaukosäädintä käyttäen: Koti > Asetukset > Tuki > Tietoa TV:stä.

Vianmääritys rekisteröinnin epäonnistumisesta

• VPN: n käyttö voi aiheuttaa yhteysongelman. Suosittelemme, että et käytä VPN:ää rekisteröinnissä.
  • Jos rekisteröinti Samsung Members -sovelluksella epäonnistuu, poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen.

Huomautus:

• Laitteen näyttökuvat ja valikko voivat vaihdella laitteen mallista ja ohjelmiston versiosta riippuen.
  • Voit rekisteröidä tuotteesi myös Samsung-verkkosivustolla.