Yksityisyys

Yksityisyys

Suojaamme
kuluttajien
henkilötiedot
huolellisesti

Suojaamme kuluttajien henkilötiedot huolellisesti

Lähikuva miehen käsistä. Hän on pukeutunut työpukuun ja istuu pöydän äärellä kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen kanssa. Lähikuva miehen käsistä. Hän on pukeutunut työpukuun ja istuu pöydän äärellä kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen kanssa.

Suojataksemme kuluttajien henkilötietoja otimme käyttöön Samsungin tietosuojaohjeet ja lisäksi paikallisia käytäntöjä, jotka heijastavat kunkin maan asiaankuuluvia lakeja ja määräyksiä. Lisäksi koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti niiden ohjeiden avulla, joita sisältyy tietosuojakäsikirjaamme ja tietosuojakäytäntöömme koskien tietojen jakamista kolmansien osapuolien kanssa, sekä muiden henkilötietojen suojausta koskevien ohjeidemme avulla. Tarjoamme henkilöstöllemme jatkuvaa tukea varmistaaksemme, että he ymmärtävät henkilötietojen suojaamisen tärkeyden ja soveltavat siihen liittyviä käytäntöjä työssään.

3 pääperiaatetta

Valinnaisuus

Samsung Electronics kunnioittaa käyttäjien oikeutta tehdä henkilötietojensa käyttöä koskevia valintoja. Siksi annamme käyttäjien valita, sallivatko he meidän kerätä, käyttää ja jakaa tietojaan kolmansille osapuolille, kun he käyttävät tuotteitamme ja palvelujamme.

Älypuhelimen kuvake, jossa on rasti näytöllä ja henkilön symboli oikealla puolella. Älypuhelimen kuvake, jossa on rasti näytöllä ja henkilön symboli oikealla puolella.

Läpinäkyvyys

Henkilötietoja käytetään kuluttajakokemuksen mukauttamiseen heidän käyttäessään Samsung Electronicsin eri tuotteita ja palveluita.

Älypuhelimen kuvake, jossa on tekstiviestisymboli näytöllä. Älypuhelimen kuvake, jossa on tekstiviestisymboli näytöllä.

Tietoturva

Valmistamiemme matkapuhelimien, älytelevisioiden ja muiden tuotteidemme ja palvelujemme käytön aikana kerätyt henkilötiedot suojataan turvallisella tavalla muun muassa salauksen avulla. Suunnittelimme ja toteutimme esimerkiksi sormenjälki- ja kasvojentunnistusteknologian matkapuhelimillemme, jotta asiakkaat voivat käyttää puhelimiaan ja päästä käsiksi henkilötietoihinsa turvallisella tavalla.

Älypuhelimen kuvake, jossa on riippulukkosymboli näytöllä. Älypuhelimen kuvake, jossa on riippulukkosymboli näytöllä.

Miten hoidamme henkilötietojen suojauksen

  • 01

    Kartoitus

    Valvomme henkilötietojen
    suojauksen maailmanlaajuisia
    trendejä analysoimalla
    siihen liittyviä lakeja ja
    määräyksiä ja olemalla mukana
    kansainvälisissä
    järjestöissä¹⁾

  • 02

    Käytäntöjen asettaminen
    ja koulutus

    Otamme käyttöön henkilötietojen
    suojauskäytäntöjä,
    ohjeita
    henkilötietojen käsittelyn
    ulkoistukseen ja prosessin
    tietoturvaloukkauksiin
    reagoimiseksi
    sekä koulutamme
    henkilöstöä

  • 03

    Ohjelmien
    täytäntöönpano

    Toteutamme alue- ja
    osastokohtaisia
    henkilötietojen
    suojausohjelmia

  • 04

    Tarkastukset ja
    parannukset

    Suoritamme
    henkilötietojen
    suojauskäytäntöjen
    ja -toimintojen
    tarkastuksia
    Suuntaamme tulosten
    perusteella toimenpiteitä
    suojauksen
    parantamiseksi

1) Samsung Electronics liittyi IAPP:n
(International Association of Privacy Professionals) jäseneksi vuonna 2015.

Maailmanlaajuinen tietosuojayksikkö
  • Määrittää henkilötietojen suojaamisen strategiat, käytännöt ja
    asiaankuuluvat prosessit
  • Antaa lainopillisia neuvoja ja tukea henkilötietoja koskevissa kysymyksissä
  • Tutkii tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviä tietoturvaongelmia ja ryhtyy toimenpiteisiin
    niiden ehkäisemiseksi.
  • Antaa henkilöstölle turvallisuustietoisuutta lisäävää koulutusta
Tietosuojaohjauskomitea
  • Tekee tärkeitä henkilötietojen suojauskäytäntöjä ja -toimenpiteitä
    koskevia päätöksiä
  • Jakaa kunkin tuote- ja liiketoimintaosaston toimenpideohjelmat ja käsittelee ratkaisuja
Liiketoimintaosastojen tietosuojayksiköt
  • Suorittavat henkilötietojen suojauksen tarkastuksia ja tarjoavat
    koulutusta
    liiketoimintaosastoille
  • Vastaavat ongelmiin ripeästi
Alueosastojen tietosuojayksiköt
  • Suorittavat henkilötietojen suojauksen tarkastuksia ja tarjoavat
    koulutusta alueellisille pääkonttoreille
  • Vastaavat ongelmiin nopeasti

Tietosuojalainsäädännön
hallintajärjestelmä (PLMS)

Tietosuojalainsäädännön hallintajärjestelmä (Privacy Legal Management System, PLMS) auttaa meitä noudattamaan henkilötietoihin liittyviä määräyksiä. Yhdessä tuotteiden tutkimusta ja kehitystä koskevan ja tuotteiden elinkaaren hallintajärjestelmien kanssa PLMS tutkii henkilötietojen suojaukseen liittyviä tietoturvariskejä tuotteiden ja palvelujen koko elinkaaren ajan suunnittelusta, kehityksestä ja käytöstä aina käytöstä poistamiseen asti ja ennaltaehkäisee tällaisia riskejä. Lisäksi tarjoamme säännöllisesti uutiskatsauksia ja materiaaleja, joiden avulla työntekijät pysyvät ajan tasalla henkilötietojen suojauksen uusimmista trendeistä.

3 miestä ja 2 naista istuu pöydän äärellä toimistossa ja työskentelee yhdessä 2 kannettavan tietokoneen kanssa. 3 miestä ja 2 naista istuu pöydän äärellä toimistossa ja työskentelee yhdessä 2 kannettavan tietokoneen kanssa.

Henkilötietojen
suojauskoulutus

Koko henkilöstömme, ylin johto mukaan lukien, on osallistuttava pakolliseen henkilötietojen suojauskoulutukseen vuosittain. Lisäksi tarjoamme kohdennettua lähikoulutusta työntekijöille, jotka käsittelevät henkilötietoja päivittäisten tehtäviensä yhteydessä.

Sivuprofiili miehestä, joka istuu pöydän äärellä ja suorittaa online-koulutusohjelmaa pöytätietokoneella. Hänen toinen kätensä on tietokoneen hiirellä. Sivuprofiili miehestä, joka istuu pöydän äärellä ja suorittaa online-koulutusohjelmaa pöytätietokoneella. Hänen toinen kätensä on tietokoneen hiirellä.

Samsungin tietosuojaportaali

Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta tehdä
henkilötietojensa käyttöä koskevia valintoja.

Vuonna 2019 avasimme Samsungin tietosuojaportaalin, tietosuojaan keskittyvän verkkosivuston, joka antaa kattavan yleiskuvan siitä, miten käsittelemme henkilötietoja. Sivustolla asiakkaat voivat tarkastaa Samsung-tiliinsä liitettyjen laitteiden ja palvelujen tilan ja tarkastella viimeisintä tietosuojakäytäntöämme.

Graafinen kuva älypuhelimesta, jossa on sormenjälki näytöllä; tabletista, jossa on avaimenreikäsymboli näytöllä sekä kannettava tietokone, jossa on käyttäjäprofiili ja salasana näytöllä. Laitteiden yläpuolella on henkilöä, ostoskoria, sijaintitappia, mikrofonia ja pilveä esittävät kuvakkeet. Graafinen kuva älypuhelimesta, jossa on sormenjälki näytöllä; tabletista, jossa on avaimenreikäsymboli näytöllä sekä kannettava tietokone, jossa on käyttäjäprofiili ja salasana näytöllä. Laitteiden yläpuolella on henkilöä, ostoskoria, sijaintitappia, mikrofonia ja pilveä esittävät kuvakkeet.