Logiciels et services pratiques

Handige software & services

Find My Mobile

Smartphones zijn een belangrijk onderdeel van ons leven geworden.
De service Find My Mobile is dus een noodzakelijke voorzorgsmaatregel voor het geval je jouw smartphone verliest.

Je kunt je toestel op afstand blokkeren en opzoeken.

Ga naar Find My Mobile

Smart Switch

Overstappen met Smart Switch

Overstappen van Android, Blackberry, Windows Mobile of iOS naar Galaxy.
Of je nu overstapt van een iPhone naar een Galaxy-toestle of gegevens wilt overzetten van een Android- naar een Galaxy-telefoon, het upgraden naar een Galaxy apparaat vindt plaats in één naadloze actie met Smart Switch.

Back-up maken met Smart Switch

Met Smart Switch maak je eenvoudig een back-up van je gegevens en plaats je deze eenvoudig terug op een Galaxy-toestel.

Meer informatie over Smart Switch

Direct downloaden voor PC

Direct downloaden voor MAC

Hulp op Afstand

Via Samsung Hulp op Afstand kijkt een van onze speciaal hiervoor opgeleide technici op afstand mee naar je TV of telefoon van Samsung. Zo bedient die het apparaat zo nodig om je rechtstreeks te helpen met je vragen of problemen.

Ga naar Hulp op Afstand

Servicecenter afspraak

Als het mogelijk is, repareren we je Galaxy toestel terwijl je wacht. Dit geldt voor een smartphoneschermreparatie of voor het uitvoeren van software-updates van je Galaxy smartphone of tablet.
Wij repareren de volgende toestellen met onze 1-uursservice:

• Galaxy S6
  • Galaxy S6 edge
  • Galaxy S6 edge+
  • Galaxy S7
  • Galaxy S7 edge
  • Galaxy S8
  • Galaxy S8+
  • Galaxy Note8
  • Galaxy A5 (2016 of 2017)
  • Galaxy A3 (2016 of 2017)

Plan direct een afspraak

Of bekijk eerst stap-voor-stap uitleg bij het plannen van een afspraak

Ophaalservice

Wil je je smartphone laten maken of het scherm van je tablet laten vervangen en heb je geen tijd of vervoer? We komen graag bij je langs en nemen je smartphone, tablet of wearable mee voor reparatie.

Maak gebruik van de Ophaalservice

Hulp nodig?

Bekijk de Interactieve Handleiding voor het maken van een back-up en een reparatie afspraak.

Nog niet geholpen?

Bekijk alle Interactieve Handleidingen voor online productondersteuning. Bezoek ook de Samsung Community voor advies en ervaringen van andere Samsung gebruikers.

Merci pour votre avis

Vous n´avez pas trouvé ce que vous cherchiez ?

En ligne

Twitter

Lundi au jeudi de 10h à 19h;
Vendredi de 10h à 18h30.

Facebook

Lundi au jeudi de 10h à 19h;
Vendredi de 10h à 18h30.

Live chat

Lundi au Samedi, 9h à 20h.
& 24/7 pour les produits mobiles

E-mail

Nous vous répondrons sous 2 jours ouvrés.

Communauté

Posez des questions et obtenez des réponses d'autres utilisateurs.

Accessibilité sourds et malentendants

Echangez par live-chat ou en Langue des Signes Française (LSF) avec un conseiller.

Samsung Members

Téléchargez notre application mobile

Samsung Pay

Posez vos questions sur l'application de paiement Samsung

Appels

Assistance01 48 63 00 00

Du lundi au samedi, de 9h à 20h.
Au tarif national en vigueur
& 24/7 pour les produits mobiles

Assistance Samsung Shop0805 504 504

Du lundi au samedi, de 9h à 20h.
Au tarif national en vigueur

* Pour toute question concernant les imprimantes, veuillez consulter le site internet de HP .

Réparation

Centres de service agréés Samsung

Trouver le centre de service agréé le plus proche.

Contactez-nous