E njëjta ADN e Galaxy. Një qëndrim ndryshe.

Pamja e përparme dhe anësore e Galaxy A5 (2017), për të theksuar dizajnin e tij uniform me zero cepa të dalë.

Krijuar për ju

Gjenerata e re e serisë Galaxy A është shoqëruesi juaj ideal në jetën e përditshme. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për Galaxy A3 (2017) elegant dhe kompakt ose për Galaxy A5 (2017) që është paksa më i madh dhe më modern, këto telefona janë projektuar për të përditshmen tuaj.

Das Samsung Galaxy A3 (2016) und das A5 (2016)
 • Super AMOLED (12,04 cm / 4,74“)
 • Dizajn i hollë dhe modern prej xhami dhe metali
 • Kamera kryesore 13 MP dhe e përparme 8 MP
 • Mbrojtje e shkëlqyeshme nga uji dhe pluhuri sipas certifikimit IP68
 • Siguri shtesë me skaner gjurme gishti
 • Shtesë memorie deri në 256 GB
 • Super AMOLED (13,22 cm / 5,2“)
 • Dizajn i hollë dhe modern prej xhami dhe metali
 • Kamera kryesore dhe e përparme 16 MP
 • Mbrojtje e shkëlqyeshme nga uji dhe pluhuri sipas certifikimit IP68
 • Siguri shtesë me skaner gjurme gishti
 • Shtesë memorie deri në 256 GB
 • Ngarkim i shpejtë, afat më i gjatë përdorimi

Thjesht elegant

Sipërfaqja e sheshtë me kamera kryesore butonin Home, të integruar brenda kasës, siguron që seria Galaxy A (2017) të jetë perfekte në dorën tuaj.

Product shown is the Galaxy A5 (2017).
Product shown is the Galaxy A5 (2017).

Të përgatitur për të papriturën

Me mbrojtjen e besueshme mund të ndiheni të sigurt kudo që jeni. Me certifikimin IP68, seria Galaxy A (2017) është e mbrojtur kundër lagështirës dhe pluhurit.

Figura tregon aftësitë e larta rezistuese ndaj ujit të Galaxy A5 (2017), falë vlerësimit të tij sipas IP68.
IP68

Thjesht më shumë vend për përmbajtje

Balancim i thjeshtë, performancë e fortë. Me 256 GB memorie të shtueshme mund të ruani një numër të madh mediash të preferuara.

Vend për kartë SD për Galaxy A5 (2017).
 1. Mbrojtje në kushtet e zhytjes permanente në thellësi uji prej 1,5 m për 30 minuta dhe vetëm në ujë të pastër. Nuk ofrohet mbrojtje nga uji i kripur dhe lëngjet e tjera, sidomos sapunët e lëngshëm, alkooli dhe/ose lëngjet e ngrohura. Mbajtësja e kartës SIM/mbajtësja e kartës së memories gjithmonë duhet të jetë plotësisht e mbyllur në mënyrë që uji mos të depërtojë në të.
 2. E disponueshme vetëm me karikuesin Samsung Quick Charger. Vlerat mund të ndryshojnë në varësi të ngarkimit, konfigurimit të telefonit, kushteve të mjedisit dhe sjelljes së përdoruesit.
 3. Samsung Electronics (Albania) Limited: Politika e brendshme e privatësisë