ביטול ההרשמה ל’שיתוף פרופיל‘ ו’שיתוף פשוט‘

אם ברצונך לבטל את הרשמתך לתכונות המשופרות ’שיתוף פרופיל‘
ו’שיתוף פשוט‘, בצע את הפעולות הבאות.

הזמינות של חלק מהתכונות תלויה במדינת מגוריך ובספק השירות שלך.

עם ביטול ההרשמה, כל הנתונים הקשורים יימחקו לצמיתות.
אם תחליט בהמשך שברצונך לשוב ולהשתמש ב’שיתוף פרופיל‘ ו’שיתוף פשוט‘, תצטרך לאמת מחדש את מספר הטלפון שלך.

ביטול ההרשמה לתכונות משופרות בטלפון שלך
שלב 1

הזן את מספר הטלפון של המכשיר שברצונך לבטל את הרישום שלו ואנו נשלח אליך קוד אישור.

Israel ‏(+972)

שלב 2

הזן את קוד האישור ששלחנו אל הטלפון שלך ושלח אותו.