Reģistrācijas atcelšana no funkcijām, Profila kopīgošana un Vienkāršā kopīgošana

Izpildiet tālāk norādītās darbības, lai atceltu reģistrāciju no Uzlabotajām funkcijām,
Profila kopīgošana un Vienkāršā kopīgošana, ja vairs nevēlaties tās lietot.

Dažas funkcijas var nebūt pieejamas atkarībā no jūsu valsts vai pakalpojumu sniedzēja.

Ja atcelsit reģistrāciju, visi saistītie dati tiks izdzēsti un tos nevarēs atjaunot.
Ja vēlēsities vēlāk atkal lietot savā tālrunī funkcijas Profila kopīgošana un Vienkāršā kopīgošana, jums būs no jauna jāautentificē savs tālruņa numurs.

Kā atcelt reģistrāciju no Uzlabotajām funkcijām tālrunī
1. darbība

Ievadiet tās ierīces tālruņa numuru, kurai vēlaties atcelt reģistrāciju, un mēs nosūtīsim jums apstiprinājuma kodu.

2. darbība

Ievadiet apstiprinājuma kodu, ko nosūtījām uz jūsu tālruņa numuru, un iesniedziet to.

Nevarat atrast meklēto? Mēs vēlamies palīdzēt.

Tiešsaistē

Nosūtiet Mums E-pastu

Mēs atbildēsim darba dienās 24 stundu laikā kopš Jūsu pieprasījuma.

Tiešsaistes Atbalsts

Mūsu konsultanti ir gatavi Jums palīdzēt.

Samsung tiešsaistes servisa portāls

Saplīsa tālruņa ekrāns? Piesakiet viedtālruņa ārpus garantijas remontu šeit.
Piesakiet tiešsaistē - nosūtiet ar kurjeru - saņemiet atpakaļ saremontētu.

Zvaniet

80007267

Pirmdien-piektdien 09.00 - 18.00

Ar jautājumiem par printeriem lūdzam apmeklēt HP interneta vietni .

Atbalsts klātienē

Samsung Atbalsta Centri

Meklēt tuvāko servisa centru

Sazinieties ar Mums