Постигни повеќе со Bixby.

Bixby ти дава слобода да се фокусираш на тоа што најважно. Тој те учи
што сакаш да работиш и заедно со твоите омилени апликации и
услуги ти помага да постигнеш повеќе.

Сликата на жена која се занимава со спортско качување во затворени простории и со поглед на паметен телефон со брз контакт, потсетник и мултимедијална галерија во Bixby Home.

*Сликите на уредот и екранот се симулирани заради приказ.
* Достапноста може да варира во зависност од земјата.
*Пријавувањето на Samsung Account налог и мрежната врска за пренос на податоци (Wi-FI или мрежа за пренос на податоци) се задолжителни.
* GPS мора е вклучен за услугите кои им е потребна локацијата.
* Достапните апликации може да варираат во зависност од земјата.

Се што ти треба, секогаш кога ти е потребно.

Со Bixby за момент ќе го добиеш тоа што ти треба, и нема да има потреба да отвориш ниедна апликација.
Се што ти треба е достапно со само еден допир или повлекување со прстот.

Слика на корисник кој држи паметен телефон со работа на Quick Contacts, Reminder и мултимедијална галерија во Bixby Home.

Погледни само со еден допир или влечење со прстот.

Повлечи го почетниот екран кон десно и брзо пронајди го тоа што ти треба. Со еден допир можеш да ги видиш претстојните обврски, денешните фотографии, прогнозата за утре и многу повеќе.

Сликата на која корисникот го држи паметниот телефон и го превртува прстот од почетниот екран до погледот дома Bixby.
Сликата на која корисникот го држи паметниот телефон и го превртува прстот од почетниот екран до погледот дома Bixby.

Се нека ти биде на дофат на рацете.

Bixby ја учи твојата рутина, па вистинската содржина ќе биде подготвена кога ти е потребна. Врз основа на моделите на твојата употреба на апликацијата по време и локација, Bixby може да предвиди што бараш.

Слика на екранот за паметни телефони со моменталното време на денешницата, актуелната активност и распоредот во Bixby Home.

Утрински вежби

Дали вежбаш секое утро? Bixby го знае твојот распоред. Затоа секое утро, кога ќе се разбудиш и ќе одиш во теретана достапни ти се алармот, временската прогноза, плејлистата и Samsung Health.

Слики од екранот на екранот за паметни телефони со апликациите Планирање и живеење (Фејсбук) во Bixby дома.

Пауза за ручек

Дали прочита вести во текот на ручекот? Секој ден можеш да го видиш календарот, да прочиташ вести и да го отвориш Facebook со Bixby.

Сликата од екранот на екранот на паметни телефони со апликациите Jur Ride (Uber) и Youtube во Bixby дома.

Ноќно патување

Дали секогаш ја напушташ работата во 18:30 часот? Со еден допир сега можеш да нарачаш Uber и лесно да го пронајдеш видеото на YouTube што сакаш да го гледаш.

Слика од екранот на екранот за паметни телефони со придвижување на апликациите за Мултимедија Галерија и Nearbj индексирање во Bixby домашната услуга

Ден на плажа

Дали секоја сабота одиш на плажа? Bixby знае што обично правиш за викенд, така Foursquare и Галерија ќе ти е при рака кога и да ти затреба.

Направи се само на еден екран.

Bixby ги надминува можностите на една апликација користејќи повеќе функции во различни апликации со еден допир.

Достапни апликации.

Слика на апликации наредени во 3 колони. Во првата колона, има слики на потсетник, претстојниот настан, распоред и живо (Фејсбук). Во втората колона, има слики од апликацијата Мултимедијална галерија и Околните места. Во последната колона се прикажани Сликите од денешното време, Активноста на денешницата и YouTube.

Контактирај Samsung помош

Имаш дополнителни прашања?