Најдобро аудио и видео искуство

Premium Soundbar од Q-серијата

Со комбинирање на иновативното мајсторство во решенијата за забава во домот на компанијата Samsung со 65 годишна аудио-техничка експертиза на компанијата Harmon Kardon, двата брендови продолжуваат да ги поместуваат границите за да донесат врвен звук во искуствата на забава во домот.

Машини за сушење алишта

Моќен бас кога ти е потребен

Soundbar звучници со субвуфер

Не дозволувај жиците да застанат на патот на басот. Постави го soundbar-от со безжичен сабвуфер каде било во твојот простор и опкружи се со моќен, подлабок бас.

Soundbar со безжичен сабвуфер

Твојот партнер за подобар звук

All-in-one Soundbar звучници

All-in-one звучниците имаат вграден сабвуфер, кој обезбедува интензивен бас без посебен сабвуфер. Слушај подобар и помоќен звук што доаѓа од компактниот Soundbar.

Машини за сушење алишта

Исполни го својот простор со квалитетен студио звук.

Безжични звучници

До живеј го звукот со квалитет како во студио во твојот сопствен простор. Слушај го чистиот hi-fi звук прилагоден и сертифициран од AKG.

Звук како во студио!