Сет безжични задни звучници SWA-9000S

SWA-9000S/EN
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

2 Ch

Број на канали

50 x 201.3 x 132 mm

Димензии (Безжичен модул) (ШxВxД)

0.6 kg

Нето тежина (Звучник)

Безжичен surround звук

Wireless Surround Kit* ти овозможува едноставно да го прошириш својот surround звучен состав без кабли насекаде**. Заедно со својот Soundbar можеш да направиш состав од повеќе канали за вистинско surround искуство.

Безжичен surround звук

* Комплетот за безжични задни звучници за Samsung е достапен за одделно купување (Модел на опрема: SWA-9000S). ** Безжичниот модул бара кабел за напојување. Задните звучници се поврзани со модулот со кабел.

  • 2 Ch Број на канали
  • 50 x 201.3 x 132 mm Димензии (Безжичен модул) (ШxВxД)
  • 0.6 kg Нето тежина (Звучник)

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелни елементи на производот се предмет на промена.