Samsung решенија за
старт-ап бизниси

᠎

Нека вашиот старт-ап бизнис стане успешен со Samsung решенијата

Тешко е да се започне бизнис од темел. Уредите и решенијата на Samsung коишто се дизајнирани за брзо да ги зголемат бизнисите го олеснуваат овој процес.

Samsung vrijednosti

Секој простор може да биде деловен

Вооружете се со Samsung и секој простор може да ви биде канцеларија. Беспрекорно менувајте ги уредите имајќи искуство како на PC на вашиот телефон со Samsung DeX. Потпишувајте нови можности на Note со S Pen пенкалото. И жонглирајте помеѓу екраните за да останете сконцентрирани.

ОТКРИЈТЕ ГИ УРЕДИТЕ
BILO KOJI PROSTOR KAO RADNO MJESTO

Поставуваме безбедносен стандард

Вградена во хардверот и софтверот на уредите од самиот почеток, платформата Samsung Knox го штити вашиот уред од моментот кога ќе се вклучи. За повеќеслојна врвна безбедност*, таа ги штити вашите најчувствителни информации од злонамерни софтвери и закани.

А тука е и Secure Wi-Fi што го шифрира излезниот интернет сообраќај оневозможувајќи следење на апликации за да ја зголеми мрежната безбедност. Secure Folder ги чува датотеките безбедни. Samsung Pass ви овозможува брзо и безбедно да се вклучите во апликациите и веб-локациите со помош на биометричка автентикација.

ОТКРИЈТЕ ГО KNOX

*Samsung Knox успешно ги исполни строгите барања за безбедност коишто ги поставија владите и големите претпријатија ширум светот, пружајќи им на деловните корисници робусно решение за мобилна безбедност. - https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications Може да не е применливо избирање уреди. https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices.

Samsung Knox заштита на деловен мобилен телефон со Wi-Fi енкрипција и Samsung Pass биометричка заштита

*Samsung Knox успешно ги исполни строгите барања за безбедност коишто ги поставија владите и големите претпријатија ширум светот, пружајќи им на деловните корисници робусно решение за мобилна безбедност. - https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications Може да не е применливо избирање уреди. https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices.

Подгответе се за миг

Samsung уредите работат исто како и вие: брзо. Земете ја како пример подготовката. Нашата апликација Smart Switch сѐ префрла глатко, безбедно и брзо од вашиот стар уред на новиот Samsung. Веднаш можете да се фатите за работа со помош на клучните апликации како Office 365, OneDrive* и Samsung Pass коишто се подготвени за употреба веднаш откако ќе го отпакувате уредот. И еве една добредојдена разлика. Универзални полначи, тастатури и други додатоци кои одговараат на Samsung уредите.

ОТКРИЈТЕ ГИ УРЕДИТЕ

*За некои програми може да е потребна дополнителна наплата.

вработен кој работи оддалечено користи Samsung деловен таблет за работа

*За некои програми може да е потребна дополнителна наплата.

Приказни за старт-ап бизниси коишто инспирираат

Запознајте ги претприемачите кои ги градат своите бизниси со Samsung

Паметни телефони подготвени за работа

Од старт-ап бизнис, до голема компанија, запознајте ги уредите дизајнирани да ве поддржат на вашиот пат кон успехот.