За сите што постигнувате резултати.


Во сеприсутниот мобилен свет потребен ти е телефон што е во чекор со твојот бизнис - од самиот почеток. Сигурен телефон со приспособлива безбедност и контрола што го трансформира твоето учество во Новата мобилна економија (Next Mobile Economy). Тоа е телефон со чија помош може да го направиш и тоа што изгледа невозможно.

Во заднината на сликата е лице што седи надвор во мрак и гледа во блескаво сјаен Galaxy Note9
Филм за апаратот Galaxy Note9
Novi supermoćni Note

Ти го претставуваме новиот и неверојатно моќен Galaxy Note9

Galaxy Note9 Океан син, гледан од задната страна, накривен надесно, со жолт S Pen пред него

Зголемување на продуктивноста во движење


Бидете посилни со интелигентните функции и моќните темели на моделот Galaxy Note9. Тоа е телефон што може да го следи темпото на твојот бизнис.

Толку моќен - и телефон и компјутер во едно.


Патувај без дополнително оптоварување и направи работен простор за себе, каде и да е, користејќи само еден кабел или практичен адаптер HDMI. При поврзување со монитор, Galaxy Note9 обезбедува доживување во работењето како на десктоп компјутер, со што може да постигнеш повеќе на уште поголем екран. Користи го твојот Galaxy Note9 како touchpad, пишувај или цртај со S Pen – не ти треба ниту тастатура ниту глувче. Освен тоа, може да извршуваш повеќе задачи истовремено со Samsung DeX на мониторот и со апликациите на екранот на телефонот - на пример, да прегледаш презентација и да внесеш белешки во исто време.

*Се препорачува да се користи оригиналниот Samsung HDMI адаптер или кабел соодветен за Samsung DeX.
*Мониторот и дополнителната опрема се продаваат одвоено.
*Некои апликации не може да работат или бараат (да се купи) лиценца за Samsung DeX.
*Samsung DeX со адаптерот HDMI или кабелот достапен е единствено за Samsung Galaxy Note9 и Galaxy Tab S4.
*Некои функции на Samsung DeX со адаптер HDMI или кабел може да се разликуваат од функциите за DeX Pad.

SAMSUNG DEX
Симулирана слика на лице што користи Galaxy Note9 што е поврзан на Samsung DeX преку еден кабел како гледа табела на поврзаниот монитор и користи Galaxy Note9 како touchpad

Целосно нов интелигентен молив S Pen


Максимално искористете го својот моќен Galaxy Note9 и неговиот еднакво моќен S Pen. S Pen е проширен со можности Bluetooth и сега функционира и како далечински управувач. Може да менуваш слајдови, да го контролираш работењето на камерата и брзо да ги стартуваш омилените апликации за максимално да го искористиш телефонот, притоа и без да го допреш. Може да ги приспособиш функциите заради уште подобра контрола.

*Далечинско управување со S Pen е возможно на далечина до околу 10 метри на отворено. Ефектот зависи од околината.
*Траењето на батеријата на S Pen може да се разликува во зависност од употребата.
*Поддршката за далечинско управување со S Pen зависи од апликацијата.

Симулирана слика на лице што држи S Pen и покажува на графиконот зад себе. Кога лицето ќе кликне на копчето на S Pen, се појавува следниот слајд со графикон на презентацијата. Симулирана слика на лице што држи S Pen и покажува на графиконот зад себе. Кога лицето ќе кликне на копчето
на S Pen, се појавува следниот слајд со графикон на презентацијата. Симулирана слика на лице што држи S Pen и покажува на графиконот зад себе. Кога лицето ќе кликне на копчето на S Pen, се појавува следниот слајд со графикон на презентацијата.
Симулирана слика на лице што држи S Pen и покажува на графиконот зад себе. Кога лицето ќе кликне на копчето на S Pen, се појавува следниот слајд со графикон на презентацијата. Симулирана слика на лице што држи S Pen и покажува на графиконот зад себе. Кога лицето ќе кликне на копчето
на S Pen, се појавува следниот слајд со графикон на презентацијата. Симулирана слика на лице што држи S Pen и покажува на графиконот зад себе. Кога лицето ќе кликне на копчето на S Pen, се појавува следниот слајд со графикон на презентацијата.
Simulirana slika osobe koja drži S Pen olovku i pokazuje na grafikon iza sebe. Kada osoba klikne na dugme na S Pen olovci, pojavljuje se naredni slajd sa grafikonom na prezentaciji.

᠎

Меморија од 128GB и 512GB. Смести повеќе, бриши помалку.


Внатрешна 128GB и 512GB | Екстерна до 512GB

Дај им залет на твоите идеи со почетната меморија од 128GB и 512GB. Достапно е изобилство на простор за сите твои макети, фотографии и документи. Ако ти е потребно повеќе, може да прошириш со помош на картичка microSD до 512GB.

*Дополнителна меморија до 512 GB со надворешна картичка microSD се продава посебно.
*Симулирана слика на апаратот Galaxy Note9, гледан оддесно, со многу документи и слики што излегуваат од задната страна

*Дополнителна меморија до 512 GB со надворешна картичка microSD се продава посебно.
*Симулирана слика на апаратот Galaxy Note9, гледан оддесно, со многу документи и слики што излегуваат од задната страна

Симулирана слика на лице што држи S Pen и покажува на графиконот зад себе. Кога лицето ќе кликне на копчето на S Pen, се појавува следниот слајд со графикон на презентацијата. Симулирана слика на лице што држи S Pen и покажува на графиконот зад себе. Кога лицето ќе кликне на копчето на S Pen, се појавува следниот слајд со графикон на презентацијата. Симулирана слика на лице што држи S Pen и покажува на графиконот зад себе. Кога лицето ќе кликне на копчето на S Pen, се појавува следниот слајд со графикон на презентацијата.

Пробајте работење со врвен процесор


Работата не чека, немој да чекаш ни ти. Galaxy Note9 со 10 nm AP и 6 GB RAM обезбедува извонредна сила и брзина што ти овозможува непречено да работиш, да се олабавиш или да извршуваш повеќе истовремени задачи.

*Моделите со 6 GB RAM имаат само интерна меморија од 128 GB.

*Моделите со 6 GB RAM имаат само интерна меморија од 128 GB.

 Симулирана слика на апаратот Galaxy Note9, гледан оддесно, со многу документи и слики што излегуваат од задната страна

Работење со брзина на твојот бизнис


Испорачај проекти и преземи податоци за миг користејќи ги мрежните врски со големи брзини, како што се гигабитните LTE и Wi-Fi. Galaxy Note9 поддржува 4x4 MIMO за максимална брзина на пренос, што значи дека се извршува брзо без разлика дали стримуваш видео или праќаш податоци.

*Макс. 1,2 Gbit/s. Реалната брзина зависи од земјата и од провајдерот.

Слика на лице што држи Galaxy Note9 со преземен GUI на екранот, едно преземање е завршено, а второто е при крај


Работење во сите временски услови

Galaxy Note9 и S Pen се отпорни на вода и на прав според рејтингот IP68, со што без грижи може да го изнесеш телефонот на дожд или на терен и да продолжиш со работа. Исто така, ако се извалка лесно може да го исчистиш.

*Рејтинг IP68. Врз основа на тестирањето со потопување во слатка вода со длабочина до 1,5 метри во текот на 30 минути. Измиј ги остатоците/исуши го ако е влажен. Симулирана слика на Galaxy Note9 и S Pen под вода на длабочина до 1,5 m со вклучен екран, Always on Display и друг телефон во заднина со исклучен екран
Слика на лице што држи Galaxy Note9 на улица полна со луѓе и гледа во табелата и календарот на екранот, го прикажува мултитаскингот
Galaxy Note9 Океан син во хоризонтална положба со екран свртен нагоре, гледано одлево

Со тебе и дење и ноќе


Биди поврзан и на крајот на работниот ден - Galaxy Note9 служи и за работа и за игра. Целодневна батерија за употреба од утро до мрак со едно единствено полнење.

Гледај повеќе на нашиот најголем дисплеј Infinity досега


Извршувај повеќе задачи истовремено без ограничувања на дисплејот Infinity со големина од 6,4 инчи. Со криење на визуелните елементи што го одвлекуваат вниманието, големиот и опкружувачки екран обезбедува непречен поглед без оглед дали работиш или играш, како во канцеларија, така и дома.

*Дисплеј Infinity: екран со цела ширина, со предно стакло речиси без рамка. (Опција А)
*Екран измерен дијагонално како целосен правоаголник, без да се земат предвид заоблените агли. (Опција Б)
*Мерено дијагонално, големината на екранот е 6,4 инчи како целосен правоаголник, а 6,3 инчи без да се земат предвид заоблените агли. (Опција Ц)
*Мерено дијагонално, големината на екранот е 162,0 mm како целосен правоаголник, а 160,4 mm без да се земат предвид заоблените агли.

Слика на лице што држи Galaxy Note9 на улица полна со луѓе и гледа во табелата и календарот на екранот, го прикажува мултитаскингот

Моќна камера, на работното место и надвор од него


Интелигентната камера со два објектива овозможува снимање на импресивни и детални слики и дење и ноќе. Двојната бленда како човечко око автоматски се приспособува на осветлувањето. Оптимизацијата на кадар детектира што се гледа за да го оптимизира приспособувањето на бои, а функцијата откривање грешки ја проверува појавата на трепкање, заматување, дамки и заднинско осветлување. Земајќи сѐ предвид, Note9 практично не може да направи лоша снимка.

*Задниот широкоаголен објектив ги поддржува режимите F1,5 и F2,4.
*Прецизноста на оптимизацијата на кадарот зависи од условите на снимањето, како што се присуството на повеќе субјекти, нефокусираноста или движењето на субјектите.
*Прецизноста на откривањето грешки зависи од условите на опкружувањето и од субјектите.
*Детекцијата на трепкање и заматување е најефикасна кога во кадарот има најмногу три лица на оддалеченост до 1,5 метри од камерата.
*Заматеноста на објективот и детекцијата на заднинското осветлување може да бидат
пријавени само еднаш во текот на 24 часа.

Еден телефон, два броја


Олесни си користејќи две SIM-картички на Galaxy Note9. Држи ги и бизнис и приватните броеви во еден телефон, со што ќе може да го разделиш службениот од приватниот живот. Исто така, може да вметнеш странска SIM-картичка кога службено патуваш во странство.

*SIM-картичката се продава посебно. Достапноста на Dual SIM-картичката зависи од земјата и од провајдерот.
* Картичката MicroSD се продава посебно.

*SIM-картичката се продава посебно. Достапноста на Dual SIM-картичката зависи од земјата и од провајдерот.
* Картичката MicroSD се продава посебно.

Извлечен држач за SIM-картички и две SIM-картички во него
Galaxy Note9 Океан син во хоризонтална положба со екран свртен надолу, гледано оддолу

Моќ што го движи твојот бизнис


Galaxy Note9 има врвна безбедност благодарејќи на системот Samsung Knox што ги штити твоите податоци од моментот кога ќе го вклучиш апаратот. Биометриското одредување на идентитетот обезбедува уште еден слој на заштита. Тоа значи дека мобилните податоци остануваат безбедни дури и надвор од канцеларијата.

Врвна безбедност што почнува од самиот чип


Заштити ги службените податоци со моќната безбедносна платформа: Samsung Knox. Споен е со хардверот и софтверот и стандардно обезбедува повеќеслојна одбрана. Следењето во реално време осигурува заштита и спречува неовластен пристап во канцеларија или во тек на службено патување. Каде и да тргне Note9, оди и Knox.

Симулираната слика на апаратот Galaxy Note9 во хоризонтална положба со екран свртен нагоре, ги покажува екранот Workspace PIN и петте нивоа на заштита Knox: Knox Container, SE за Android, TIMA, Безбедно стартување и сигурно започнување, Хардверска основа за безбедност

За да биде работата безбедна, а приватниот живот одвоен


Слободно донесете сопствен апарат во канцеларија. Безбедната папка ги чува твоите чувствителни податоци во заштитен прозорец и го одвојува службениот живот од приватниот.

Два апарата Galaxy Note9 еден покрај друг, на екранот на едниот има апликации, а на другиот е апликацијата за функцијата Безбедна папка

Едноставно управувај со повеќе апарати


Управувањето со поголем број апарати во канцеларија, како и нивната евиденција се олеснети со решението EMM cloud, Knox Manage. Евтината лиценца и едноставната примена овозможуваат далечинска контрола и обезбедување на апаратот со користење на стратегија MDM. Knox Manage се согласува и со корпоративната и со BYOD (донеси свој апарат) политика и обезбедува безбедност за двата вида модели.

*Бара купување на лиценцата Knox Manage.

Слика на лице што седи на маса со неколку апарати Galaxy Note9 и прикажува ажуриран GUI за андроид и Knox Manage GUI на мониторот

Вистински решенија за тебе


Дозволи Galaxy Note9 да ги исполни конкретните барања на твојот бизнис со отклучување на мобилните телефони Samsung Enterprise Edition. Knox Configure, Samsung E-FOTA и редовните ажурирања за безбедност се опфатени и овозможуваат интуитивно управување со апаратите, приспособените партнерски решенија, можностите за приспособување и врвната безбедност.

*E-FOTA мора да има поддршка MDM.

Симулирана слика на апаратот Galaxy Note9 на маса со ажурирана функција GUI за андроид на екранот

Поврзаност што го проширува твојот свет

Поврзи се со иновативниот свет користејќи Galaxy Note9 и екосистем Samsung. Поврзувајќи се со широк спектар на апарати, CROWN обезбедува моќна технологија и го трансформира начинот на живот и работа. Работи побрзо со екосистемот Samsung.

Поврзан со компатибилните апарати, како што се Galaxy часовникот, Galaxy Tab S4 и Galaxy Note9 со S Pen со апликациите Samsung Flow

Истражи го новиот и неверојатно моќен Galaxy Note9.

Stranica sa Galaxy Note9 B2C