NQ50H5537 Combo вградена рерна

NQ50H5537KB/EO
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

2500 W

Конвекција

38,3kg

Тежина (нето)

Брза, темелна и рамномерна подготовка на храна

Овој комбиниран апарат има и функција на микробранова печка со ротирачка подлога што брзо и рамномерно подготвува храна. Користи повеќе системи на загревање, вклучително и функцијата за конвекција со вентилаторот што рамномерно ја распоредува топлината за да се добие храна што е крцкава однадвор, а вкусна и сочна однатре.

Брза, темелна и рамномерна подготовка на храна

Многу повеќе јадења, во многу поголеми количини

Големиот капацитет од 50 литри овозможува подготовка на многу повеќе јадења, во многу поголеми количини. Може да подготвиш храна во повеќе садови истовремено, на пример, неколку тепсии со колачи, а може да ставиш и големи парчиња како што се крупна скара или празнично печено месо.

Многу повеќе јадења, во многу поголеми количини

Лесно отстранување на тврдокорни дамки

Чистењето со пареа овозможува лесно одвојување и отстранување на остатоците од храна и на тврдокорните дамки во внатрешноста на фурната. Стави чаша со вода во фурната и пушти да се загрева; брзо ќе почне да ја покрива внатрешноста, па наслојките ќе можат да се отстранат со бришење.

Лесно отстранување на тврдокорни дамки

Безбедно затворање на вратата

Шарките со граничник (1 висина) служат за да може вратата да се затвори нечујно и безбедно. Вратата автоматски застанува на однапред нагодена висина, со што не се затвора веднаш и гласно и не предизвикува истурање на храната и незгоди.

Безбедно затворање на вратата

Совршено модерен дизајн

Елегантен и префинет дизајн кој совршено се вклопува во ентериерот на модерната кујна. Црното стакло беспрекорно се вклопува во опкружувањето, а ледено сините копчиња на панелот чувствителен на допир даваат дополнителна нота на модернизам.

Совршено модерен дизајн
  • 2500 W Конвекција
  • 38,3kg Тежина (нето)

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.