NQ50J55 Combo вградена рерна

NQ50J5530BS/EO
Боја СребренаСребрена

The item is in the cart.

Да

Тајмер за крај на готвењето

595 x 454,2 x 570

Надворешни димензии (ШxВxД)

50 L

Корисен капацитет

38,3 kg

Тежина (нето)

Брза, темелна и рамномерна подготовка на храна

Овој комбиниран апарат има и функција на микробранова печка со ротирачка подлога што брзо и рамномерно подготвува храна. Користи повеќе системи на загревање, вклучително и функцијата за конвекција со вентилаторот што рамномерно ја распоредува топлината за да се добие храна што е крцкава однадвор, а вкусна и сочна однатре.

Брза, темелна и рамномерна подготовка на храна

Водич со постапни упатства за подготовка на храна

Дигиталниот дисплеј со команди е твојот помошник во кујната. Може да ги контролираш температурата и времето за подготовка, да избираш функции и да нагодуваш опции за чистење следејќи ги дигиталните команди на дисплејот.

Водич со постапни упатства за подготовка на храна

Безбедно затворање на вратата

Шарките со граничник (1 висина) служат за да може вратата да се затвори нечујно и безбедно. Вратата автоматски застанува на однапред нагодена висина, со што не се затвора веднаш и гласно и не предизвикува истурање на храната и незгоди.

Безбедно затворање на вратата

Лесно отстранување на тврдокорни дамки

Чистењето со пареа овозможува лесно одвојување и отстранување на остатоците од храна и на тврдокорните дамки во внатрешноста на фурната. Стави чаша со вода во фурната и пушти да се загрева; брзо ќе почне да ја покрива внатрешноста, па наслојките ќе можат да се отстранат со бришење.

Лесно отстранување на тврдокорни дамки

Многу повеќе јадења, во многу поголеми количини

Големиот капацитет од 50 литри овозможува подготовка на многу повеќе јадења, во многу поголеми количини. Може да подготвиш храна во повеќе садови истовремено, на пример, неколку тепсии со колачи, а може да ставиш и големи парчиња, како што се крупна скара или празнично печено месо.

Многу повеќе јадења, во многу поголеми количини
  • Да Тајмер за крај на готвењето
  • 595 x 454,2 x 570 Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 50 L Корисен капацитет
  • 38,3 kg Тежина (нето)

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.