Т вградена плоча со индикатор за топлина, 7kW

CTR164NC01/BOL
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

LED

Тип на екран

7 kW

Вкупна моќност (kW)

4 EA

Број на рингли

575 x 505 x 52,6 mm

Нето (ШxВxД)

Керамичка површина

Елегантниот и софистициран дизајн ѝ обезбедува ексклузивен изглед на твојата кујна. Готвењето со вистинско задоволство прави твоите јадења да бидат уште повкусни!

Керамичка површина

Автоматска безбедност

Дозволи Samsung да придонесе за твојата безбедност со помош на функцијата за безбедносно исклучување за да бидеш сигурен дека апаратите се исклучуваат кога ќе посакаш. Исто така, достапна е и функцијата за заклучување заради децата за да се осигури нивните мали раце да не се најдат во неволја.

Автоматска безбедност

Целото чистење се сведува на бришење со крпа

Истурањето на поголемо количество храна не претставува проблем кај керамичките плочи за готвење на компанијата Samsung. Со мазниот ергономски дизајн чистењето на истурената храна и на мрснотиите е едноставно како брзо бришење со крпа. Поради тоа што керамичката површина не се загрева колку и другите електрични плочи за готвење, истурената храна нема да се запече. Така може да потрошиш повеќе време за „чистење“ на својата чинија отколку на плочата за готвење.

Целото чистење се сведува на бришење со крпа

Повеќенаменската зона ги одржува твоите садови во добра состојба

Кажи им на твоите гости да не јадат пред доаѓање затоа што индукциските плочи Samsung за готвење имаат повеќенаменски зони што лесно може да прифатат лонец или тава со сите димензии. Ако разновидноста навистина е зачин на животот, тогаш сестраноста на повеќенаменската зона придонесува за извонреден вкус на твојот свет.

Повеќенаменската зона ги одржува твоите садови во добра состојба
  • LED Тип на екран
  • 7 kW Вкупна моќност (kW)
  • 4 EA Број на рингли
  • 575 x 505 x 52,6 mm Нето (ШxВxД)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.