Вгрaдена рерна Samsung AIRVECTION со пиролитичко чистење, 68L

NV70K3370BS/OL

The item is in the cart.

1700 W

Конвекција

68 L

Корисен капацитет

595x595x566mm

Надворешни димензии (ШxВxД)

38.8kg

Тежина (нето)

Два вентилатора. Двојно побрзи и поефикасни.

Двојните вентилатори се вртат во спротивни насоки за да шират изедначено топлина низ рерната, така што сите твои јадења се печени на иста температура и со иста брзина. Исто така, побрзо ја достигнува посакуваната температура и има поголема заштеда на енергија.

Два вентилатора. Двојно побрзи и поефикасни.

Останува блескаво чиста - без триење

Системот за пиролитичко чистење ја одржува уредноста и чистотата на твојата рерна без потреба од долготрајно триење. Ја загрева внатрешноста на рерната за да согорат маслото и остатоците од печењето, по што останува малку изгорена содржина што треба да се избрише.

Останува блескаво чиста - без триење

Пече многу повеќе и многу поголеми јадења

Големиот капацитет од 68 литри обезбедува повеќе флексибилност. За семејни оброци или за забави може да подготвиш повеќе јадења одеднаш, како што е плех со колачи или лонец со компир манџа, или внатре да ставиш големи садови, како што е плех со празнично печено месо.

Пече многу повеќе и многу поголеми јадења

Неверојатната заштеда на енергија заштедува пари

Проектирана е да обезбеди значителна заштеда на енергија од категорија А, иако и понатаму има голем простор за печење. Со тоа што ќе обезбедиш домот да ти има поголема заштеда на енергија, ќе може да ги намалиш сметките за струја и да заштедиш пари.

Неверојатната заштеда на енергија заштедува пари

Ефективна заштита од прекумерен напон

Функцијата за заштита од прекумерен напон спречува електрично оштетување или можност за краток спој. Детектира кога премногу ќе се зголеми напонот и автоматски го исклучува напојувањето.

Ефективна заштита од прекумерен напон
  • 1700 W Конвекција
  • 68 L Корисен капацитет
  • 595x595x566mm Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 38.8kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.