Микробранова печка FG88SUST, 23l

FG88SUST/OL

The item is in the cart.

23 литри

Капацитет

Скара

Тип

489 x 275 x 360 mm

Надворешни димензии

330 x 211 x324 mm

Внатрешност

Секогаш изгледа како да е гланц нов

Да имаш керамички емајл е исто како да имаш некој да ти ја чисти рерната. За почеток, тој е траен, а сите добри куќни апарати треба да се трајни. Така што, без разлика како го користи твоето семејство, нема да се изгребе како не’рѓосувачкиот челик или да испука како пластиката. А и лесен е за чистење. Сѐ што ти треба е влажна крпа за да избришиш сѐ што е испрскано. Покрај тоа, ѕидовите се обложени со напреден материјал којшто делува како антибектериски агенс и освежувач. А сето тоа се добри вести за тебе бидејќи иако сите од твоето семејство ќе сакаат да ја користат, тоа не значи и дека ќе помагаат во чистењето.

Секогаш изгледа како да е гланц нов

Притисни и заштеди

Копчето „Еко“ ти овозможува да заштедиш до 40 % од струјата додека е во мирување. Само притисни го и зачувај пари, енергија и планетата Земја.

Притисни и заштеди

Од замрзнато во свежо за миг.

Одмрзнувањето не само што одзема време, туку е и непредвидливо. Најчесто ќе завршиш со храна којашто е кашеста на некои места, а тврда како камен на други. Но, функцијата Брзо одмрзнување од Samsung ти овозможува брзо и рамномерно да ги одмрзнеш замрзнатите храни, враќајќи ги во нивната свежа состојба пред замрзнувањето и поплочувајќи го патот за вкусна вечера.

Од замрзнато во свежо за миг.

Автоматското мени мисли наместо тебе

Немаш време да ја прелистуваш книгата за готвење? Не можеш да најдеш рецепт? Треба набрзина да зготвиш нешто креативно? Тогаш дозволи му на автоматското мени на рерната на Samsung да нарача нешто вкусно за тебе. Наместо да ги погаѓаш времињата и температурите за готвење, само избери мени и притисни на копчето за да започнеш со готвење. Сѐ ќе биде совршено зготвено и ти ќе ги импресионираш своите пријатели и семејството, но не грижи се, автоматското мени нема да те издаде. Тоа ќе биде наша мала тајна.

Автоматското мени мисли наместо тебе

Три бранови се подобри од еден.

Во Samsung, се гордееме со фактот дека го подобруваме секој производ што го произведуваме со иновативните технологии. Нашиот троен систем на дистрибуција секој пат овозможува совршена и вкусна подготовка на сѐ, почнувајќи од пица, па сѐ до топло млеко, благодарение на трите точки за дистрибуција на микробрановите. Со нашите микробранови печки, ќе уживаш во рамномерно и комплетно готвење.

Три бранови се подобри од еден.

Сигурносна брава за деца

Рерните на Samsung се безбедни за деца со специјални брави за да ги заштитат детските раце од опасност.

Сигурносна брава за деца
  • 23 литри Капацитет
  • Скара Тип
  • 489 x 275 x 360 mm Надворешни димензии
  • 330 x 211 x324 mm Внатрешност

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.