NK3000MM Аспиратор со алуминиумски филтер што се мие

NK24M1030IS/UR

The item is in the cart.

Останува ултрачист

Алуминиумски филтер што се мие

Задржете ја свежината на воздухот во својата кујна

Извлекување со три брзини

392 ㎥/h

Максимална екстракција (㎥/час)

C

Класа на енергетска ефикасност

Останува ултрачист

Алуминиумски филтер што се мие

Издржлив алуминиумски филтер што лесно се одржува, го штити вентилаторот и го продолжува работниот век на моторот. Ги задржува маслото и правта пред да го задушат моторот или да го спречат протокот на воздух. Чистење е потребно дури секои три-четири недели, а и тоа е многу лесно затоа што може да се мие и доволно е мал да го собере во машина за садови.

Останува ултрачист

Задржете ја свежината на воздухот во својата кујна

Извлекување со три брзини

Трите брзини на вентилаторот со доволната моќност на моторот овозможуваат соодветно извлекување, односно ефикасно ги отстрануваат пареата и непријатните мириси.

Задржете ја свежината на воздухот во својата кујна
  • 392 ㎥/h Максимална екстракција (㎥/час)
  • C Класа на енергетска ефикасност
  • 598 x 180 x 301 mm Нето (ШxВxД)
  • 6.5 kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.