NK3000M Аспиратор со алуминиумски филтер што се мие

NK24M3050PS/UR

The item is in the cart.

Останува ултрачист

Алуминиумски филтер што се мие

Задржете ја свежината на воздухот во својата кујна

Извлекување со три брзини

D

Класа на енергетска ефикасност

598 x min739 ~ max1,061 x 450 mm

Нето (ШxВxД)

Останува ултрачист

Алуминиумски филтер што се мие

Издржлив алуминиумски филтер што лесно се одржува, го штити вентилаторот и го продолжува работниот век на моторот. Ги задржува маслото и правта пред да го задушат моторот или да го спречат протокот на воздух. Чистење е потребно дури секои три-четири недели, а и тоа е многу лесно затоа што може да се мие и доволно е мал да го собере во машина за садови.

Останува ултрачист

Задржете ја свежината на воздухот во својата кујна

Извлекување со три брзини

Трите брзини на вентилаторот со доволната моќност на моторот овозможуваат соодветно извлекување, односно ефикасно ги отстрануваат пареата и непријатните мириси.

Задржете ја свежината на воздухот во својата кујна
  • D Класа на енергетска ефикасност
  • 598 x min739 ~ max1,061 x 450 mm Нето (ШxВxД)
  • 7.6kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.