NK5000MM Аспиратор со алуминиумски филтер што се мие

NK24M5070CS/UR

The item is in the cart.

Останува ултрачист

Алуминиумски филтер што се мие

Свети посилно

LED-осветлување

Контрола под врвот на прстите

Full Touch Display

558 ㎥/h

Максимална екстракција (㎥/час)

Останува ултрачист

Алуминиумски филтер што се мие

Издржливиот алуминиумски филтер, кој лесно се одржува, го заштитува вентилаторот и го продолжува работниот век на моторот. Ги задржува маслото и правта пред да го задушат моторот или да го спречат протокот на воздух. Потребно е да се чисти дури на секои три-четири недели, а и тоа е многу лесно затоа што може да се измие и доволно е мал да го собере во машина за садови.

Останува ултрачист

Свети посилно

LED-осветлување

Силната LED-светилка ти помага подобро да видиш што готвиш затоа што рамномерно го распоредува осветлувањето врз целата плоча за готвење. LED-светилките трошат многу помалку енергија, траат многу подолго и полесно и поевтино се заменуваат. Благодарејќи на овие светилки ќе заштедиш на сметките за струја и на трошоците за замена на светилките.

Свети посилно

Контрола под врвот на прстите

Full Touch Display

Уживај во едноставните контроли со интегриран Full Touch Display. Неговиот брилијантен LCD-панел е прегледен и лесен за читање, а има и исти интуитивни контроли на допир како што имаат паметните телефони, така што со лесен допир може брзо да го наместиш нагодувањето. Неговиот модерен и ексклузивен изглед, исто така, ќе ѝ даде нова димензија на твојата кујна.

Контрола под врвот на прстите
  • 558 ㎥/h Максимална екстракција (㎥/час)
  • B Класа на енергетска ефикасност
  • 600 x min603 ~ max1,130 x 450 mm Нето (ШxВxД)
  • 13.5kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.