MS23K3513AK Самостоечка микробранова печка со керамички емајл, 23l

MS23K3513AK/OL

The item is in the cart.

Керамички емајл

Керамички емајл

Самостоечка

Тип на производ

23L

Капацитет

1150 W

Енергетска моќност

Брзо одмрзнување

Функцијата „Брзо одмрзнување“ брзо и рамномерно ја одмрзнува храната. Нејзиниот алгоритам за автоматско одмрзнување го пресметува точното време за одмрзнување на 5 вообичаени типови храна, така што вам ви е потребно многу помалку време за да ги приготвите состојките.

Брзо одмрзнување

Healthy Steam

Со помош на Healthy Steam функцијата на пареа можеш брзо и едноставно да спремаш хранливи јадења и сочна храна готвена на пареа. Едноставно избери храна и големина, и оптималното време на готвење автоматски ќе се избере.

Healthy Steam

Чувај ја топла

Ако приготвуваш многу јадења, функцијата „Чувај ја топла“ ја одржува точната температура на храната без предолго готвење со помош на грејачот на скарата. Храната останува топла и свежа како свежо приготвена храна, спремна за сервирање.

Чувај ја топла

CERAMIC INSIDE™

Трајната CERAMIC INSIDE™ е лесна за чистење и отпорна на гребаници. Нејзината мазна површина може да се исчисти без триење и нема да избледи со тек на време. Истовремено е и високо отпорна на ’рѓа и гребаници, па ќе трае подолго.

CERAMIC INSIDE™

Локален рецепт

Задоволи ја желбата за вкусот на традиционалното домашно готвење со голем број на однапред програмирани локални рецепти. Може да го зготвиш кое било јадење со едноставен допир на копчето, заштедувајќи време при приготвувањето на јадењата.

Локален рецепт

ЕКОЛОШКИ режим

ЕКОЛОШКИОТ режим значително ја намалува потрошувачката на енергија со најниската потрошувачка на енергија при мирување во својата индустрија. Кога не готвиш, моќта што се користи за одржување на основните функции е минимална, па ти така заштедуваш пари на сметки за електрична енергија.

ЕКОЛОШКИ режим

Освежување

Поставката „Освежување“ го истерува воздухот од внатрешната празнина, така што сите преостанати миризби брзо исчезнуваат. Со брзото елиминирање на мирисот на секое јадење, твојата храна секогаш ќе биде свежа и вкусна.

Освежување
  • Самостоечка Тип на производ
  • 23L Капацитет
  • 1150 W Енергетска моќност
  • 489x275x374 mm Надворешни димензии (ШxВxД)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.