MW3500K микробранова печка со брзо одмрзнување, 23ℓ

MS23K3513AW/OL

The item is in the cart.

Самостојна

Тип на производ

23ℓ

Капацитет

800 W

Излезна моќност

1150 W

потрошувачка

Брзо одмрзнување

Функцијата за брзо одмрзнување брзо и рамномерно ги одмрзнува продуктите. Нејзиниот алгоритам за автоматско одмрзнување го пресметува вистинското време за одмрзнување за пет најчести видови храна, со што подготовката на состојките трае многу пократко.

Брзо одмрзнување

Подгревање

Ако подготвуваш многу јадења, функцијата подгревање со помош на скара-грејачот сѐ ќе држи на соодветна температура за да не се превари. Останува топло и вкусно како свежо зготвена храна - подготвена за служење.

Подгревање

CERAMIC INSIDE™

Издржливото премачкување CERAMIC INSIDE™ лесно се чисти и оневозможува настанување на гребаници. Неговата мазна површина може да се чисти без триење и нема да ја смени бојата со текот на времето. Освен тоа, многу е отпорен на корозија и гребење, па трае подолго.

CERAMIC INSIDE™

Локални рецепти

Задоволи ги своите желби за вкусовите на традиционалната домашна кујна користејќи широк спектар на однапред програмирани локални рецепти. Секое јадење може да го направиш со едноставно допирање на копчето, заштедувајќи време за подготовка на оброци.

Локални рецепти

Режим ЕСО

Режимот ЕСО значително ја намалува потрошувачката на енергија благодарејќи на најмалата потрошувачка во состојба на мирување во оваа категорија. Кога не готвиш, потрошувачката на струја користена за одржување на потребните функции се намалува на минимум, со што се намалуваат и сметките за струја.

Режим ЕСО

Освежување

Функцијата освежување внесува воздух во внатрешноста на апаратот, со што брзо се растеруваат преостанатите мириси. Заради брзото отстранување на мирисите од сите јадења, храната останува секогаш свежа и вкусна.

Освежување
  • Самостојна Тип на производ
  • 23ℓ Капацитет
  • 800 W Излезна моќност
  • 1150 W потрошувачка
  • 489x275x374 mm Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 12,0 kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.