NK7000MM Аспиратор со моќен вентилациски систем (сребрен)

NK24M7070VS/UR

The item is in the cart.

Тивко освежување на воздухот

Моќен вентилациски систем

Беспрекорно и стилизирано

Првокласен дизајн

Останува исклучително чист

Алуминиумски филтер што се мие

585 ㎥/h

Максимална екстракција (㎥/час)

Тивко освежување на воздухот

Моќен вентилациски систем

Правилната вентилација е неопходна за удобно и здраво готвење, а речиси нечујниот моќен вентилациски систем со засилувач го освежува воздухот за миг. Неговиот капацитет за вшмукување од 729 кубни метри на час, овозможува многу брзо и тивко отстранување на испарувања, дим и мирис од кујната.

Тивко освежување на воздухот

Беспрекорно и стилизирано

Првокласен дизајн

Првокласниот цветен дизајн придонесува за создавање елегантен и модерен кујнски ентериер што добро се вклопува со другите кујнски апарати. Неговиот тенок профил и атрактивната црна површина од нерѓосувачки челик одговара на елегантниот и модерен стил на другите производи Samsung и обезбедува беспрекорен и поедноставен изглед.

Беспрекорно и стилизирано

Останува исклучително чист

Алуминиумски филтер што се мие

Издржливиот алуминиумски филтер што лесно се одржува, го штити издувниот вентилатор и го продолжува работниот век на моторот. Ги задржува капките од масло и прав пред да го задушат моторот или да го спречат протокот на воздух. Треба да се чисти дури на секои 3-4 недели, а тоа се извршува многу лесно затоа што се мие и доволно е мал за да може да го собере во машина за садови.

Останува исклучително чист

Свети посилно

LED-ламби

Блескавото LED-осветлување олеснува да се видат резултатите од готвењето со рамномерно распространетото осветлување преку целата стакло-керамичка плоча. LED-светилкиѕт трошат многу помалку енергија, а траат многу подолго. Затоа ги намалуваат месечните сметки за струја и трошоците за замена на светилките.

Свети посилно

Контрола под прстите

Контрола со допир

Контролата е многу едноставна со вградената функција за контрола со допир. Блескавиот LED-панел е јасен и читлив и има ист интуитивен екран чувствителен на допир како мобилниот телефон, па со нежен допир може брзо да ги приспособиш. Неговиот стилизиран и ексклузивен изглед ќе ја разубави твојата кујна.

Контрола под прстите
  • 585 ㎥/h Максимална екстракција (㎥/час)
  • B Класа на енергетска ефикасност
  • 598 x min1040 ~ max1440 x 325 mm Нето (ШxВxД)
  • 18,0kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.