NV7000N Вградена рерна со флексибилна врата

NV75N5671RS/OL

The item is in the cart.

Една флексибилна врата Се отвора на два начина

Флексибилна врата

Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш

Dual Cook Flex™

Намали го губењето на топлината со отворање на половина фурна

Dual Cook Flex™

Четирикратно

Стакло на вратата

Една флексибилна врата Се отвора на два начина

Флексибилна врата

Уживај во целосна флексибилност на готвењето на различни јадења користејќи флексибилна врата. Кога готвиш помали јадења, отвори ја горната половина за да ја употребиш само горната зона. Додека готвиш различни јадења, може да ѝ пристапиш на горната зона за да не дојде до загуба на топлината во долната зона. Кога за готвење ја користиш цела фурна, може да ја отвориш цела врата.

Една флексибилна врата Се отвора на два начина

Намали го губењето на топлината со отворање на половина фурна

Dual Cook Flex™

Заштеди многу време и енергија подготвувајќи ги своите јадења. Користењето само на горната зона значи дека може да го скратиш времето на подготовка за 22%‡ и да употребиш до 20%‡* помалку енергија во споредба со загревањето на цела фурна.

Намали го губењето на топлината со отворање на половина фурна

* Вкупната потрошувачка на енергија се намалува за 20,8%, а времето на готвење се скратува за 21,8%, покажуваат резултатите засновани врз протоколот за испитување IEC-60350 (колачиња, конвекција 155℃, во споредба со целата фурна). **Реалната заштеда зависи од предметот што се готви, начинот на употреба и др.

Поубав стил и поелегантен изглед

Црна површина од нерѓосувачки челик

Единствено стилизираната црна површина од нерѓосувачки челик* го подобрува дизајнот на фурната и го разубавува изгледот на твојата модерна кујна. Фино брусената површина и елегантната црна боја создаваат првокласен изглед и беспрекорно се усогласуваат со широк спектар на апарати за домаќинството и стилови на ентериери.

Поубав стил и поелегантен изглед

* Само кај моделот NV75N5671RM.

Останува блескаво чиста - нема гребаници

Пиролитичко чистење

Одржувај ја внатрешноста на фурната уредна и чисти ја не губејќи време и сила на триење или користење на скапи средства за чистење. Системот за пиролитичко чистење ја загрева празнината на фурната за да ги изгори сите мрснотии и наслојки заостанати по печењето. Целата површина останува сосема без траги, освен малку пепел што може да го отстраниш со бришење.

* Само кај моделот NV75N5671RM, NV75N5671RS, NV75N5671BS.** Прикажаната слика може да се разликува од реалнниот производ.

Готви многу повеќе јадења и многу поголеми количини

Голем капацитет од 75 l

Готви повеќе јадења и поголеми количини користејќи ја огромната фурна од 75 l. Таа ти овозможува повеќе можности за готвење дома. Може заедно да подготвуваш повеќе различни јадења заедно, на пример, сè што ти е потребно за забава. Исто така, можеш да ставиш големи парчиња продукти, на пример, голема мисирка за семеен собир.

Готви многу повеќе јадења и многу поголеми количини

Извонредна енергетска ефикасност штеди пари

Енергетска ефикасност од класа А+

Зголеми ја енергетската ефикасност на својот дом и намали ги сметките за струја. Може да ја користиш целата фурна, а и понатаму да имаш исклучителна енергетска ефикасност од класата А+ со економичен режим. Покрај тоа, и понатаму ќе имаш погодност на користење на многу голем и флексибилен простор на фурната.

Извонредна енергетска ефикасност штеди пари

* Горна/долна зона има енергетска ефикасност од класата А

Ставај и вади ги тавите без воопшто мака

Телескопска шина

Ставај и вади ги работите од фурната многу полесно. Телескопската шина мазно се лизга внатре и надвор практично без никаков напор, дури и ако користиш големи и тешки тави. Нејзиното триење е многу помало, па ставањето и вадењето е многу полесно. Може да ја поливаш, вртиш и зачинуваш храната, а притоа ништо да не ти истече.

Ставај и вади ги тавите без воопшто мака

Поголема погодност. Професионални резултати.

  • * Прикажаната слика може да се разликува од реалниот производ.** Вкупното време потребно за постигнување на 155 К е намалено за 1 минута и 30 секунди, покажуваат резултатите од интерниот тест во однос на самата конвекција. ***Реалната заштеда зависи од предметот што се готви, начинот на употреба и др.
  • * Прикажаната слика може да се разликува од реалниот производ.
  • * Прикажаната слика може да се разликува од реалниот производ.
  • Четирикратно Стакло на вратата
  • 1200/1200 W Конвекција
  • 75 L Корисен капацитет
  • 595x595x570 mm Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 47,2 kg Тежина (нето)
  • A+ (горна/долна A) Класа на енергетска ефикасност

Водич за решавање проблеми за печка за вградување Samsung

Водич за решавање проблеми за печка за вградување Samsungпогледни го одговорот

Што да направам ако нешто гори или се шири лош мирис кога ја користам печката?

Што да направам ако нешто гори или се шири лош мирис кога ја користам печката?погледни го одговорот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.

ИМАШ ПРАШАЊА? Дозволи да ти помогнеме.

* Ова е задолжително поле

(0 / 2000)

* Внеси го твојот код Captcha

* Ова е задолжително поле