NV9900J Chef Collection вградена рерна

NV73J9770RS/EO

The item is in the cart.

1800 W

Конвекција

73 L

Корисен капацитет

595x595x566 mm

Надворешни димензии (ШxВxД)

45,9 kg

Тежина (нето)

Професионален вкус и состав

Технологијата Gourmet Vapor го оптимизира вкусот и текстурата на храната со тоа што ја опкружува со водена пареа што ја пренесува топлината и влагата брзо и рамномерно, што резултира во одлична крцкава кора додека останува мека и сочна.

Професионален вкус и состав

Контрола на допир

Панелот на допир со TFT-LCD 4,6 инчи значително го поедноставува и олеснува готвењето. Интуитивно можеш да избереш и прилагодуваш функции и поставки - како што се режимот, температурата и времето за готвење - сето тоа со едноставен допир на прстот.

Контрола на допир

Wi-Fi контрола во текот на готвењето

Вградените Wi-Fi карактеристики ти овозможуваат далечински да ја следиш и контролираш рерната со само една апликација *. Може лесно да ги промениш поставките, да примаш известувања и да преземаш рецепти за готвачи од ресторани со 3 Мишелин звезди - сето тоа преку твојот мобилен телефон. * Достапно на уредите со iPhone и Android. Потребна е мрежна врска.

Wi-Fi контрола во текот на готвењето

Програмирани рецепти

Со палетата Auto Cook од 80 одлични претходно поставени рецепти, никогаш повеќе нема да бараш рецепти. Само избери една од нив и ЛЦД-то ќе прикаже упатства за оптимизирање на рерната за совршени резултати.

Програмирани рецепти

Silent Soft затворање на вратата

Функцијата Silent Soft за рамномерно и внимателно затворање ги отвора и затвора вратите со минимален шум. Шарките на вратата помагаат да се затвори вратата бавно и безбедно и целосно да те ослободи од твоите грижи.

Silent Soft затворање на вратата

Совршено подготвување на месото

Сондата за месо ти овозможува да ја следиш внатрешната температура на садот без да погодуваш, јасно означувајќи го моментот кога месото е доволно печено, сè без да ја отвориш вратата на рерната и да ослободиш топлина.

Совршено подготвување на месото

Функција за терморегулација

Едноставно загревање на рерната е неопходно за совршена подготовка на оброк. Функцијата за терморегулација одржува исклучително прецизна температура со многу мала флуктуација, така што садовите ќе бидат подготвени точно како што сакаш секој пат.

Функција за терморегулација
  • 1800 W Конвекција
  • 73 L Корисен капацитет
  • 595x595x566 mm Надворешни димензии (ШxВxД)
  • 45,9 kg Тежина (нето)

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.