NZ3000H Вградена плоча за готвење со паметна контрола на допир 7,2kW

NZ64M3NM1BB/OL
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Лесно контролирај ги сите функции

Паметна контрола на допир

Дополнителна моќност за секоја од зоните за готвење

Функција „Дополнителна моќност“

Индикатор за преостаната топлина

Индикатор за преостаната топлина

LED

Тип на екран

Лесно контролирај ги сите функции

Паметна контрола на допир

Лесно контролирај ги сите функции преку едноставен надворешен екран со допир на прст. Различни копчиња за контрола на допир, како што се вклучување/исклучување, зголемување на моќноста и икони на ниво на моќност овозможуваат да направиш прецизни и точни избори.

Лесно контролирај ги сите функции

Дополнителна моќност за секоја од зоните за готвење

Функција „Дополнителна моќност“

Благодарение на функцијата „Дополнителна моќност“, може да заштедиш време и побрзо да ја послужиш храната. Кога се активира, таа ѝ дава дополнителна моќност на секоја од зоните за готвење за да ѝ даде брзо зголемување на топлината до 10 минути. Mоже брзо да зовриеш вода или да загрееш голем лонец со супа побрзо од кога било досега.

Дополнителна моќност за секоја од зоните за готвење

Индикатор за остаток на топлина во форма на „Н“

Индикатор за преостаната топлина

Со нашите индикатори за контрола и функција, никогаш повеќе нема да се изгориш од врелата површина за готвење. Едноставно е: индикаторот за остаток на топлина во форма на H овозможува да знаеш кога површината е доволно ладна за да се допре кога големата „H“ видливо се претвора во мала „h“. Сега безбедноста е лесна како и твоите AVC.

Индикатор за преостаната топлина

Увери се дека ги користиш правилните садови за готвење

Автоматско откривање на тави

Кога ќе ставиш лонец или тава во средината на зоната за готвење, тоа веднаш открива дали дијаметарот и големината се погодни за таа зона. Ако лонецот или тавата покрива помалку од 60 проценти од зоната, тоа ќе те предупреди со порака да користиш различен сад за готвење.

Автоматско откривање на тави

Едноставно побезбедна за да ги заштити децата

Детска брава

Детската брава ги спречува дури и најрешителните деца да ја активираат површината за готвење. Со едноставно допирање на копчето, контролната табла може целосно да се заклучи, така што е невозможно намерно или случајно вклучување на плочата за готвење, а со тоа се минимизира ризикот децата да си ги изгорат рачињата.

Едноставно побезбедна за да ги заштити децата

Автоматски ја исклучува зоната за готвење

Безбедносно исклучување

Автоматски ја исклучува секоја од зоните за готвење доколку си оставил работи да се готват долго време или ако нема промена во начинот на работа по истекот на одреден период. Кога организираш забава за пријателите и семејството, шансите од скапи или опасни несреќи се помали.

Автоматски ја исклучува зоната за готвење
  • LED Тип на екран
  • 4 EA Број на рингли
  • 590x57x520 mm Нето (ШxВxД)
  • 10,6 kg Тежина (нето)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.