NZ6000K SMART Вградлива плоча со технологија Virtual Flame

NZ64N9777BK/E2
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Виртуелно полесна, интуитивна контрола

Virtual Flame Technology™

Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш

Flex Zone Plus

Да

Заклучување за деца

Да

Индикатор на резидуална топлина

Виртуелно полесна, интуитивна контрола

Virtual Flame Technology™

Virtual Flame Technology™ ти овозможува да користиш интуитивна визуелна контрола на пламен. LED-ламбите пред горилникот светат како вистински гасен пламен и со тоа го означуваат нивото на топлина поради поинтуитивен начин на готвење. Јасно покажува дали горилниците се вклучени или исклучени и така ја намалува загрижемноста.

Виртуелно полесна, интуитивна контрола

Интуитивна и лесна терморегулација

Лизгачка команда

Користи многу лесен начин за готвење на соодветна температура. Лизгачката контролна табла овозможува брза и прецизна контрола на температурата за готвење. Само повлечи со прстот преку LED-екранот за да го нагодиш нивото на топлина со едно движење. Неговата голема ширина ти овозможува прецизно нагодување.

Интуитивна и лесна терморегулација

Стакло-керамичката плоча е безбедна за деца

Брава за безбедност на децата

Зачувај ја безбедноста на децата со врвот на прстот! Бравата за безбедност на децата ги спречува децата да активираат некоја грејна површина. Командната табла може целосно да се заклучи со едноставно притискање на копче. Оневозможува ненамерно или намерно вклучување на рингла, па рачињата нема да се изгорат.

Стакло-керамичката плоча е безбедна за деца

Автоматски е побезбедно кога имаш повеќе работа

Безбедносно исклучување

Не грижи се повеќе дали нешто ќе ти прекипи од лонецот ако не е под надзор. Функцијата безбедносно исклучување сосема те ослободува од грижи. Автоматски ги исклучува сите грејни површини ако нешто остане да се готви на нив подолго време. Тоа ќе се случи и ако одреден период нема никакви промени во работата.

Автоматски е побезбедно кога имаш повеќе работа

Безбедно и ефикасно ја користи преостанатата топлина

Индикатор за преостанатата топлина

Заштеди енергија и пари користејќи ја преостанатата топлина на стакло-керамичката плоча. Двостепениот индикатор за преостаната топлина ти овозможува ефикасно користење на сите преостанати топлини. Јасно ја покажува малата буква „h” ако некоја грејна површина е потопла од 45°C или голема буква „H” ако преминува 60°C, меѓутоа се исклучува кога ќе се олади толку колку што е потребно за да биде безбедна за допирање.

Безбедно и ефикасно ја користи преостанатата топлина
  • Да Заклучување за деца
  • Да Индикатор на резидуална топлина
  • 4 EA Број на рингли
  • 600 X 56 X 520 mm Нето (ШxВxД)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.

ИМАШ ПРАШАЊА? Дозволи да ти помогнеме.

* Ова е задолжително поле

(0 / 2000)

* Внеси го твојот код Captcha

* Ова е задолжително поле