NZ9770 Chef Collection плоча за готвење со Virtual Flame технологија

NZ84J9770EK/EO
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

4 EA

Cooktop

800X56X520 mm

Нето (ШxВxД)

Прецизно визуелно индукциско готвење

Иновативната Virtual Flame Technology™ од Samsung визуелно ти покажува колку е жешка секоја рингла со LED-светло што свети според температурата на секоја зона за готвење. Уживај во попрецизен начин на готвење.

Прецизно визуелно индукциско готвење

Прецизно отстранливо копче

Магнетното копче на извлекување ти дозволува прецизно да ги контролираш поставките за температура на плочата за готвење од Samsung Chef Collection. И бидејќи комплетно се отстранува, овозможува и полесно чистење на комплетната површина.

Прецизно отстранливо копче

Одговара на сите форми и големини

Плочата за готвење ос Samsung Chef Collection има голема отворена област што се нарекува Широка флексибилна зона, наменета за истовремено готвење на повеќе јадења. Таа е доволно широка и пространа за различни форми и големини на лонци и тави, вклучително и големи садови за готвење.

Одговара на сите форми и големини

Храната нека ти биде топла и спремна

Копчето „Чувај ја топла“ е практично за тогаш кога приготвувате повеќе јадења, бидејќи ти дозволува да ја одржуваш храната на совршена температура без предолго да ја готвиш. Твојата храна ќе има вкус на свежо приготвена – без разлика кога ја послужуваш.

Храната нека ти биде топла и спремна

Моментална висока температура

Копчето „Брз почеток“ ги намалува чекорите и времето потребно за започнување на готвењето така што моментално обезбедува висока температура, којашто потоа може постепено да се намалува. Веднаш зголеми го нивото на моќност од 0 на 15 без одложување.

Моментална висока температура

Моментална пауза со еден допир

Копчето „Паузирај“ обезбедува поголема практичност така што ти дозволува да ги префрлиш сите зони на готвење на поставка со пониска температура со само еден допир. Да резимираме, само допри го повторно за моментално враќање на топлината на нејзините оригинални нивоа на моќност.

Моментална пауза со еден допир
  • 4 EA Cooktop
  • 800X56X520 mm Нето (ШxВxД)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.